Over WeYou

Dat moet toch anders kunnen?

In het begin

Een bedreven man met meer dan 20 jaar recruitment en detachering ervaring. Veel organisaties gezien, veel mensen geplaatst bij bedrijven. Combineer dat met het gevoel dat organisaties op een makkelijkere en goedkopere manier personeel kunnen vinden en toen gebeurde het.. WeYou is ontstaan

Bereik de juiste kandidaten

Online wervings-platform

Waarom is het vinden van personeel een dure kostenpost en is de juiste kandidaat zo lastig te vinden? En zelf het juiste personeel vinden zonder afhankelijk te zijn van dure uitzend- detacheringsbureau.. dat moet voor iedereen mogelijk moeten zijn?! Dat denken wij bij WeYou ook!

Vanuit hier is de WeYou-visie ontstaan en gebruiken wij de kracht van je organisatie om personeel te vinden. Samen met jou willen wij stap voor stap aan de slag gaan om te bouwen aan een vernieuwde wervingsstrategie. Met deze strategie bouw je meteen aan een sterk werkgeversmerk. Win- win situatie dus!

Ons team!

Nico Houwaard

Eigenaar

Oprichter WeYou

Nander den Heijer

Content specialist

Jakob van der Meijden

Algemeen medewerker

SAMEN | DESKUNDIGHEID | AANDACHT

Wij zijn, Jij ook?

Wij krijgen energie om met onze klanten samen te bouwen aan een vernieuwde wervingsstrategie en hun employer branding. Wij geloven namelijk dat groei in een organisatie niet alleen ontstaat door het werven van personeel, maar ook vanuit een steeds sterker wordend team. Het promoten van jouw unieke image is namelijk de sleutel tot succes in de WeYou-methode. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

werkgeversimago