Dit zijn wij Over ons

Een goede samenwerking begint als de neuzen dezelfde kant op staan. Laten we samen in gesprek gaan! Op basis daarvan zorgen we voor een oplossing die past bij jouw organisatie; één die daadwerkelijk personeel zal opleveren.

Onze visie Daarom WeYou

Wij geloven dat elke organisatie een unieke positieve waarde heeft. Door deze waarde uit te stralen naar buiten, is het vinden van personeel een gevolg van jouw unieke en aantrekkelijk werkgeversmerk.

Door meer dan 20 jaar ervaring in de recruitment en detachering wereld weten wij hoe wij actieve en passieve werkzoekende kunnen aanspreken. Maar dat doen we natuurlijk wel met een eigentijdse aanpak!

SAMEN  |  DESKUNDIG  |  AANDACHT

Onze Aanpak Efficiënt en kostenbesparend

Personeel vinden is vaak een dure onderneming. Er zit veel tijd in het zoeken van de juiste kandidaat en uitzend- en detacheringsbureaus zijn vaak erg duur in gebruik. Wij zijn ervan overtuigd dat het proces om personeel te vinden goedkoper en efficiënter kan! 

Door de kracht van de online wereld en de aantrekkingskracht van jouw organisatie te gebruiken, willen wij bouwen aan een stevig fundament om personeel te vinden. Het grote voordeel is dat je hiermee direct de bekendheid van je organisatie een boost geeft en dat je het wervingsproces in eigen beheer houdt.

Wij zijn WeYou Ontmoet ons Team!

Nico Houwaard

Eigenaar

Nander den Heijer

Marketing Medewerker

Jakob van der Meijden

Business Analist

André Wilbrink

Sales Manager

Dion Houwaard

Drone Piloot

Dave van Starkenburg

Stagiair: Creative Content Creator

Wij zijn, jij ook?

Wij krijgen energie om met onze klanten samen te bouwen aan een vernieuwde wervingsstrategie en hun employer branding. Wij geloven namelijk dat groei in een organisatie niet alleen ontstaat door het werven van personeel, maar ook vanuit een steeds sterker wordend team. Het promoten van jouw unieke imago is namelijk de sleutel tot succes in de WeYou-methode. Wij zijn er klaar voor, jij ook? 

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?