Disclaimer

Disclaimer

In onze disclaimer vind je alle nodige juridische informatie.

Laatste wijziging 29 juli 2020

WeYou (Kamer van Koophandel: 70940754), verleent je hierbij toegang tot de website www.weyou.nl en nodigt je van harte uit de hier aangeboden diensten af te nemen.

WeYou behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling aan je te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

WeYou spant zich in om de inhoud van de https://weyou.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op https://weyou.nl aangeboden diensten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze diensten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van WeYou.

In het bijzonder zijn eventuele prijzen op https://weyou.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op https://weyou.nl  opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan WeYou nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij WeYou.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van WeYou, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke diensten anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?