Veelgestelde vragen

Collega's met elkaar

Wat is de WeYouScan precies en waar bestaat die uit?

De WeYouScan is een ‘online vragenlijst’ die de unieke punten die interessant zijn voor potentiële werknemers van je organisatie in kaart brengt. De scan is gebaseerd op een eigen ontwikkelde methode, die is samengesteld uit verschillende professionele modellen. In de scan staat het thema ‘werkgeluk’ centraal.

Waarom zou iedere organisatie een werken-bij website moeten hebben?

Veel organisaties hebben de vacatures op een vacature-pagina staan. Dat is vaak een hele zakelijke pagina met veel tekst. Het resultaat daarvan is dat potentiële sollicitanten geen goed beeld krijgen van het bedrijf en zo niet solliciteren. Met een werken-bij website laat je door middel van beeld (content) en tekst zien hoe het is om bij deze organisatie te werken. Dat vergroot niet alleen jouw employer branding, maar levert ook nog eens meer sollicitanten op.

Pakketten

Ja, dit is mogelijk. Wanneer je besluit een optie uit een ander WeYou-pakket aan te schaffen word je uitgebreid geïnformeerd en zal je een offerte ontvangen.

Ja dit kan altijd met één maand opzegtermijn. Wel is de inhoud van het abonnement gebaseerd op een afname voor minimaal één jaar. Eventuele verrekeningen vinden dan verhoudingsgewijs nog plaats. Het onderhoud en meegaande kosten zullen wij stoppen en zouden kunnen overgenomen worden. En omdat ook de content bezit is van WeYou, dient deze ook overgenomen te worden. We zullen hier een reële prijs voor rekenen. Gebruik van de content van WeYou zonder samenwerking of overname is niet mogelijk.

Ja, dat kan. De praktische kant van het wisselen van het WeYou-pakket wordt in overleg met jou en ons team geregeld.

Onze prijzen zijn opgebouwd uit een éénmalige basisprijs voor de bouw van de site en een maandelijkse prijs bestaande uit 2 onderdelen. Een gedeelte van het maandbedrag bestaat uit het onderhoud en actief houden van de site en het tweede gedeelte is gebaseerd op activiteiten gericht op wervingssucces.

De werken-bij website

In samenwerking met jullie websitebeheerder zullen wij een kopje ‘werken-bij’ aanmaken in het menu van de bestaande corporate-website.

Deze link verwijst dan naar het aparte werken-bij domein.

Juist niet, eerder bijt een vacature-plekje met de (corporate)website. Omdat deze site gericht is op de interesse van de potentiële opdrachtgevers.

Een aparte website met eigen domeinnaam biedt juist veel meer mogelijkheden bewust opgemaakt voor interesse van de potentiële werkzoekende. 

Er zijn veel voordelen te noemen bij deze opsplitsing.

Wij regelen voor je eigen werken-bij website een unieke domeinnaam. Dit doen we bewust omdat het de zoek resultaten sterk verbetert. Daarnaast geeft het een duidelijke opsplitsing voor de doelgroep. Op de corporate website wordt de koppeling gemaakt met deze site. En op de werken-bij website komt er weer een koppeling naar de corporate website.

De werken-bij website wordt volgens de meest actuele SEO instellingen opgebouwd om de vindbaarheid te vergroten. Maar daarnaast dient de werken-bij website meer als basis waar naar verwezen wordt bij allerlei wervings-acties. 

Content

De content die wij maken bestaat uit foto’s, video’s en teksten. Deze foto’s, video’s en teksten zijn allemaal gemaakt vanuit een bepaald oogpunt. Namelijk: het zo aantrekkelijk mogelijk uitbeelden van je organisatie voor een potentieel geïnteresseerde medewerker. Wij brengen de sfeer van je organisatie in beeld, vertellen de verhalen van de medewerkers en het belangrijkste: laten veel trotse en blije gezichten zien!

In overleg wordt een datum vastgesteld waarop onze tekstschrijver, fotograaf of de filmmensen komen om alle content te maken. Onder onze regie wordt afgestemd wat er wordt verwacht om de perfecte content te creëren. Als voorbereiding kan alvast nagedacht worden wie de enthousiaste ambassadeur kan zijn voor het perfecte plaatje.

WeYou blijft eigenaar van de tekst, foto’s en video’s die gemaakt worden als onze media mensen langs zijn geweest. In geval van het opzeggen van de samenwerking tussen WeYou en je organisatie, is het mogelijk om de content over te nemen.

WeYouScan

De gegevens die je invult in de scan worden versleuteld verstuurd. Dit betekent dat alleen wij toegang hebben tot de gegevens. De verzamelde informatie zal niet buiten WeYou kenbaar worden. De gegevens zijn uitsluitend het toegezegde gebruik.

Wij hanteren daarbij de normen volgens de AVG-regels omschreven onze de privacy-verklaring. Omdat wij deel uit maken van Home4talent is dit te vinden op de homepage van Home4talent.

Nog steeds een vraag?

Die willen wij dan heel graag van je horen. Zo kunnen wij onze antwoorden verder uitbreiden. En uiteraard krijg jij zo snel mogelijk antwoord.

Voor wie wij werken

Ons enthousiasme en geloof over de WeYou-methode voeren we uit voor een grote diversiteit aan organisaties en werkgevers. Wij staan klaar voor elke organisatie die de waarde van het werkgevers-imago wil benutten en daarbij ondersteund wil worden.