Een stevige eerste indruk

Werken-bij Website

De zoektocht naar personeel is tegenwoordig lastig. Opdrachten blijven liggen en jouw organisatie groeit niet zoals jij het wilt. Je wilt daarom investeren in een wervingsstrategie die nu en op lange termijn iets oplevert. Een werken-bij website gaat hierbij helpen! Creëer een compleet wervingsplatform speciaal ingericht voor potentiële kandidaten.

Bereik de juiste kandidaten

Online wervings-platform

Een werken-bij website is een sterke basis om je wervingsactiviteiten een boost te geven. De website is volledig en speciaal ingericht voor je potentiële kandidaten.

Dit is dé plek waar alle mogelijkheden zijn om de kandidaat te overtuigen tot solliciteren. Een plek voor al je vacatures en waar jij laat zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. 

Het begint bij het begin

Onze aanpak

Het maken van een werken-bij website draait om meer dan alleen een website met een strak design. De kracht zit in het laten zien wie jij bent als organisatie en werkgever. 

Om deze authentieke werkgeverschap goed uit te drukken, is de unieke WeYouScan© ontwikkeld. Op basis van deze scan, krijgen wij de belangrijkste informatie die nodig is om een werken-bij website een unieke uitstraling te geven.

Meer dan een vacature site

Voordelen werken-bij website

 • personeel-6-1-e1660812152423.png
  Een online wervingsplatform in eigen huisstijl
 • personeel-6-1-e1660812152423.png
  Speciaal ingericht voor werkzoekenden
 • personeel-6-1-e1660812152423.png
  Een boost voor het werkgeversimago
 • personeel-6-1-e1660812152423.png
  Eenvoudig en laagdrempelig solliciteren
 • personeel-6-1-e1660812152423.png
  Beter vindbaar in zoekmachines

Bij jullie wil ik werken!

Boost je werkgeversimago

Jij bent een topwerkgever en dat wil je laten zien! Laat potentiële kandidaten iets proeven van de cultuur in je organisatie. Een sterk middel is het laten zien en spreken van de huidige medewerkers. Zij kunnen als geen ander de werksfeer uitdrukken. Dit levert direct een boost op voor je bedrijfsimago. Ook wordt de kans op een leuke en passende match vergroot.

Eenvoudig solliciteren

De juiste plek voor je vacatures

Een werken-bij website is niet af als er geen vacatures op staan. De website is zo ingericht dat de bezoeker de juiste weg beloopt naar de vacatures. Om de bezoeker de optimale beleving te geven zijn de vacatures geschreven in de vorm van storytelling. Als kers op de taart hoeft de bezoeker alleen nog een simpel en kort sollicitatie- formulier in te vullen. 

Om de vacatures nog een extra boost te geven, registreren wij een werken-bij website op een aparte domeinnaam. Hierdoor worden al jouw vacatures beter vindbaar in de zoekmachines!

“Ik wens je veel personeel toe”

Waar wij trots op zijn

Krachten bundelen

Samen sterker

Klaar voor een nieuwe wervingsstrategie? Laat ons dan je werken-bij website bouwen en onderhouden! Voor elke situatie hebben wij een bundel klaar staan. Staat jouw ideale bundel er niet tussen? Dan komen wij graag met je in contact!

Functieprofiel

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?