Zelf aan de slag​

Whitepapers

Wil je zelf aan de slag om personeel te vinden of meer de diepte in gaan met wat wij doen? Dan kunnen onze gratis whitepapers jou helpen een stap in de goede richting te zetten. In onze whitepapers delen wij waardevolle kennis en ervaring die gebruikt kan worden binnen jouw organisatie. 

We hopen dat je het op een winstgevende manier kunt inzetten binnen jouw organisatie en staan zo nodig klaar om je aanvullend advies te geven!

5 stappen van de WeYou-methode

Meer weten over onze aanpak om zelf personeel te vinden om kosten te besparen op het gebied van werving? Hier vind je een uitgebreide toelichting over de visie, de methode en een praktische uitleg van het stappenplan van de WeYou-methode. Het geeft de mogelijkheid om zelf de methode toe te passen of met ons samen te werken.

Klik op de knop en ontvang de gratis whitepaper!

Job advertising via social media

Eén van de best bewaarde geheimen die helpen bij het invullen van vacatures via Social Media. Online adverteren is een krachtige, effectieve en doelgroep gerichte manier om een grote groep mensen te bereiken voor een vacature. Online adverteren gebeurt voornamelijk via social media platformen zoals Facebook, Instagram of linkedin.

Deze gratis whitepaper geeft 53 belangrijke tips om het beste uit jouw online advertentie te halen. 

Zo maak je content

Om te zorgen dat je herkend wordt als een aantrekkelijke werkgever, is het belangrijk om het ‘aantrekkelijke’ van jouw organisatie te laten zien. Een leuk evenement? Maak er een foto van! Een project afgerond? Laat het enthousiasme van het team zien!

Begin met het maken van de juiste content. Om jou een stap in de goede richting te helpen hebben we 9 gratis tips voor goeie content!

Doeltreffend vacatureontwerp

Een doeltreffende vacature maken is meer dan alleen een opsomming van tekst. Het is voor velen meestal het begin van een wel of niet- succesvolle wervingscampagne. De aandacht die hier aan gegeven wordt staat vaak onder tijdsdruk.

Met onze ervaring hebben we de 14 beste tips op een rijtje gezet, die je als afvink-lijst kunt gebruiken bij elke nieuwe vacature.

Gezonde werkomgeving

Als werkgever wil je het ziekteverzuim zo laag mogelijk houden. Daarom wil je een zo gezond mogelijke werkomgeving hebben. Gezonde medewerkers hebben meer weerstand en dit brengt ook werkgeluk met zich mee

Aan de slag met een gezonde werkomgeving? Ontvang dat gratis de 13 tips voor een gezonde werkomgeving. 

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?