Whitepapers

Wij helpen van harte

De toegevoegde waarde

Het doel van de whitepapers is om jou te helpen.
Het geeft je de mogelijkheid om zelf verschillende onderwerpen aan te pakken en uit te voeren.

In deze gratis whitepapers delen wij onbetaalbare en waardevolle kennis en ervaring. We hopen dat je het op een winstgevende manier kunt inzetten binnen jouw organisatie en staan zo nodig klaar om je aanvullend advies te geven.

WeYou-methode in 5 stappen

Hier vind je een uitgebreide toelichting over de visie, de methode en een praktische uitleg van het stappenplan van de WeYou-methode. 

Het geeft de mogelijkheid om zelf de methode toe te passen of te bepalen of je hierbij ondersteund wilt worden.

Gratis, het whitepaper

Job advertising via social media

Eén van de best bewaarde geheimen, die helpen bij het invullen van vacatures via Social Media. Krachtig, effectief en doelgroep gericht adverteren via social media platforms als facebook, Instagram of linkedin. Lees in dit whitepaper de meest belangrijkste tips om deze uiterst effectieve manier van werven in te zetten bij je vacatures. 

Gratis, de 53 meest praktische tips.

Het belang van content

Om te zorgen dat je herkend wordt als een aantrekkelijke werkgever, is het belangrijk om extra licht te schijnen op het ‘aantrekkelijke’ van jouw werkvloer. Dit kan van alles zijn.

Begin met het maken van de juiste content. In de huidige tijd van ‘selfie’s, influencers en youtubers’ is het goed om dit in eigen beheer uit te voeren. 

Gratis, hier de belangrijkste tips.

Doeltreffend vacatureontwerp

Een doeltreffende vacature maken is meer dan alleen een opsomming van tekst. 

Het is voor velen meestal het begin van een wel of niet- succesvolle wervingscampagne. De aandacht die hier aan gegeven wordt staat vaak onder tijdsdruk. Met onze ervaring hebben we de 14 beste tips op een rijtje gezet, die je als afvink-lijst kunt gebruiken bij een nieuwe vacature.

Gratis, hier de tips.

Gezondheid werkt

Als werkgever heb je een belangrijke rol bij de preventie tegen Corona. Gezonde medewerkers hebben meer weerstand en maken minder kans op besmetting of ernstige gevolgen bij besmetting.

Aantrekkelijke werkgevers maken hier werk van.

Gratis, hier de belangrijkste tips.