Vergroot je zicht- en vindbaarheid

Social Media Beheer

In Nederland bevinden zich 13,9 miljoen mensen op social media. Waarom zou je hier dan geen gebruik van maken? Het is een bijzonder sterk middel om te gebruiken voor je organisatie. Zowel voor het werven van personeel als nieuwe klanten. Start nu je professionele bedrijfspagina’s op en bereik je doelgroep! 

Social media

Geef je organisatie een boost

Ben jij nog niet op social media te vinden? Dan is het goed om hiermee te starten! Geef je organisatie een boost door aan de wereld te laten zien wie je bent en wat je doet. Je bouwt hiermee aan een positieve werkgeversmerk en  naamsbekendheid! Daarnaast is social media ook een krachtige basis voor social job advertising.

Social Media voor jouw organisatie

Jouw toekomstig personeel is te vinden op verschillende social media kanalen. Het is een moderne en laagdrempelige manier om met mensen in contact te komen die geïnteresseerd zijn in je organisatie.

Ook geef je potentiële kandidaten een kijkje in de keuken van jou organisatie. Een goed moment om te laten zien hoe leuk het is om bij jou te werken! Social media voor je organisatie brengt dus indirect veel voordelen met zich mee.

Ready, set, GO!

Start je social media op

Nog geen social media bedrijfspagina’s? Laat ons het voor je opstarten en ontvang de voordelen die deze platformen te bieden hebben. Wij creëren de basis die nodig is voor een goede start op verschillende social media platformen. Een goede start is het halve werk!

Dit levert het op!

Je gaat groei zien

Als je consistent blijft in het posten op social media zorgt dit voor een groeiproces in jouw organisatie op verschillende gebieden. Je gaat groei zien in: 

Volgers

Naamsbekendheid

Vindbaarheid

Sollicitanten

Klanten

Blijf actief op je socials

Wij regelen het voor je

De kracht van social media zit in het consistent plaatsten van berichten. Alleen zo ontwikkel je groei. Dit is veel werk en dat weten wij als geen ander. Daarom willen wij dit voor jou regelen! Wij zorgen dat er leuke, creatieve en originele content op je socials wordt geplaatst. Zo blijf jij zichtbaar voor klanten en toekomstige medewerkers zonder dat het jou veel tijd kost.

Starten met

Social media

Starten met social media of wil je het door ons laten beheren? Dan staan wij klaar voor jou! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en de tarieven. 

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.