Virtual
one minute
Versterk je vacatures en spreek tot de verbeelding

Zintuigen op scherp Snel personeel vinden

Door de overvolle arbeidsmarkt met grote personeelstekorten en wervingsadvertenties op iedere hoek van de straat, is een opvallende en unieke aanpak cruciaal. Met de steeds korter wordende spanningsboog is opvallen en de aandacht behouden steeds lastiger aan het worden. Daar hebben wij een oplossing voor!

Van zoeken Naar opvallen

Heb je al van alles geprobeerd, geloof je in je organisatie en wil je nu eens écht indruk maken? Met Virtual One Minute zal jouw organisatie zich knallend en opvallend onderscheiden van de rest en daadwerkelijk nieuwe medewerkers aannemen.

Video afspelen

Alles wat je moet weten Binnen één minuut

Een Virtual One Minute presenteert in één minuut jouw vacature(s). Hiermee pak je de aandacht van je toekomstige werknemers binnen 60 seconden. Deze dynamisch gefilmde en bewerkte video’s op de werklocatie geven een authentiek beeld van wat werken bij jou nou zo leuk maakt. Het is een luchtige en moeiteloos te bekijken ervaring, die blijft hangen. Met Virtual One Minute onderscheid je jezelf op een spectaculaire manier in een competitieve arbeidsmarkt.

Overtuigende Werving

Opvallende Video

Onderscheidende Vacaturepresentatie

Ongekende Promotie

Virtual One Minute Bij Den Bleker

Hoe komt een Virtual One Minute bij een vacature er nou uit te zien? Voor onze klant Den Bleker hebben wij al een Virtual One Minute mogen maken voor verschillende vacatures. Bekijk hieronder het resultaat!

Video afspelen

Visuele Kracht in Werving Wervingsrevolutie

In een tijd waar visuele content veel meer impact heeft dan tekst, is een bedrijfsmedia bibliotheek zonder Virtual One Minutes simpelweg ondenkbaar. En elke Virtual Minute is jouw eigendom.

Je ontvangt het filmpje als een MP4-bestand en hebt volledige vrijheid om ermee te doen wat je wilt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Jouw (werken bij) website
  • Jouw campagnes
  • Jouw billboards
  • Jouw YouTube-kanaal
  • Jouw sociale mediakanalen
  • Externe websites

Zorg ervoor dat je jouw concurrenten voor blijft en maak van jouw vacature een Virtual One Minute.

Meest gestelde vragen FAQ

Wie gaat er presenteren?

Kies een enthousiaste medewerker met een vlotte babbel of stap zelf uit je comfortzone! Maak je geen zorgen; onder onze begeleiding komt het goed. 

Is er een vast script?

Voor overzicht en eenvoud beginnen we met een basis-script. Hierin volgen wij een zogenaamde rode lijn: we beginnen met een introductie, geven een vliegensvlugge rondleiding op verschillende locaties en sluiten af met een 'oproep tot actie' voor sollicitanten. Daartussen is er alle ruimte voor creatief maatwerk dat aansluit bij jouw organisatie. Maak je geen zorgen, wij zitten vol leuke ideeën!

Kan ik ook mijn Virtual One Minute gebruiken om te adverteren?

Als je snel personeel wilt vinden en de Virtual One Minute optimaal wilt benutten, adviseren wij om deze te combineren met een advertentiecampagne op sociale media. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos; wij staan voor je klaar met passend advies.

Hoe lang duren de opnames?

Wij streven naar twee uur tot maximaal één dagdeel. Dit is afhankelijk van de situatie en de locaties waar de opnames plaatsvinden.

Kunnen jullie resultaat garanderen?

Je hebt gegarandeerd de aandacht! En wanneer je de Virtual One Minute combineert met een online advertentie-campagne*, kunnen wij ook aanmeldingen garanderen. Wij geloven in de unieke kracht van iedere organisatie en verzekeren dat we ons vanuit visie en ervaring volledig inzetten om jouw organisatie echt te helpen.

*Deze garantie geldt alleen bij volledig beheer vanuit WeYou

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Telefoon

Bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:00 op het nummer 085-0403653

Whatsapp

De chats worden beantwoord tussen 8:30 - 17:00 van maandag tot vrijdag

Mail

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@weyou.nl

Ben jij klaar Voor een nieuwe aanpak?

Laten we stoppen met zoeken en starten met vinden. Is jouw organisatie klaar om van zich te laten horen? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?