Social Start Job Advertising

Wij gaan graag gelijk aan de slag

DE LAATSTE STAP

Bedankt voor het vertrouwen in onze dienst. Met je keuze voor de Social Start Online Media Campagne worden je vacature advertenties binnenkort via social media aan je doelgroep gepresenteerd.

Twee formulieren

Met twee formulieren vragen we de benodigde gegevens. In dit eerste formulier vragen we je betalingsgegevens, in het tweede formulier daarna de gegevens voor de vacature(s). Nadat we deze gegevens hebben ontvangen starten we met het ontwerpen van de online advertentie. Wanneer blijkt dat er onvoldoende informatie is, nemen we gelijk contact met je op.    

 

Wanneer de gegevens compleet zijn, zorgen we dat uiterlijk binnen twee werkdagen alle voorbereidingen zijn gedaan om de advertentie online te kunnen plaatsen. Voordat dit uiteindelijk gebeurt nemen we contact met je op.

Betaalgegevens

De betaling is een geautomatiseerd proces gebaseerd op een automatische incasso via bankbetaling. Wij gebruiken hiervoor de paymentprovider GoCardless. 

Met het invullen van je bankgegevens geef je akkoord voor het incasseren van de directe kosten die wij voor deze dienst rekenen en voor de indirecte campagne kosten die we aan het platform betalen (gemiddeld tussen de €5,- en €10,- per dag, max. €250,-/campagne). 

Na het invullen van onderstaand betalingsformulier wordt het tweede formulier geopend. Soms duurt dit even.