Social One Job Advertising

Wij gaan graag gelijk aan de slag

DE LAATSTE STAP

Bedankt voor het vertrouwen in onze dienst. Met je keuze voor de Social One Online Media Campagne wordt je vacature advertentie binnenkort via social media aan je doelgroep gepresenteerd. 

Twee delen

In twee delen vragen we de benodigde gegevens. In het eerste deel vragen we de benodigde betalingsgegevens, in het tweede deel gelijk daarna informatie die nodig is voor de vacatureadvertentie(s). Nadat we deze gegevens hebben ontvangen starten we met het ontwerpen van de online advertentie. Wanneer blijkt dat er onvoldoende informatie is, nemen we gelijk contact met je op.    

Wanneer de gegevens compleet zijn, zorgen we dat uiterlijk binnen twee werkdagen alle voorbereidingen zijn gedaan om de advertentie online te kunnen plaatsen. Voordat dit uiteindelijk gebeurt nemen we contact met je op.

Is dit je eerste kennismaking met deze dienst van WeYou, vergeet dan niet de kennismakingskortingscode bij de betaalgegevens in te voeren. 

 

Betaalgegevens

De betaling is een geautomatiseerd proces gebaseerd op een automatische incasso via bankbetaling. Wij gebruiken hiervoor de uiterst veilige paymentprovider GoCardless. 

Met het invullen van je bankgegevens geef je akkoord voor het incasseren van de directe kosten die wij voor deze dienst rekenen en voor de indirecte campagne kosten die we aan het platform betalen (gemiddeld tussen de €5,- en €10,- per dag, standaard €250,-/campagne). 

Na het invullen van onderstaand betalingsformulier wordt het tweede formulier geopend. Soms duurt dit even.