Social Max Vacature Advertising

Wij gaan graag gelijk aan de slag

DE LAATSTE STAP

Bedankt voor het vertrouwen in onze dienst. Met je keuze voor de Social Max Online Media Campagne worden je vacature advertenties binnenkort via social media aan je doelgroep gepresenteerd.     

Je hebt gekozen voor de variant waarbij je het komende jaar 10 vacatures via social media voor je adverteren. De kosten die wij hiervoor rekenen worden verdeeld per maand. De directe kosten voor het campagne budget aan het social media platform worden na elke campagne ge-int.

Wanneer de gegevens compleet zijn, zorgen we dat uiterlijk binnen twee werkdagen alle voorbereidingen zijn gedaan om de advertentie online te kunnen plaatsen. Voordat dit uiteindelijk gebeurt nemen we contact met je op.

De betaling is een geautomatiseerd proces gebaseerd op een automatische incasso via bankbetaling. Wij gebruiken hiervoor de paymentprovider GoCardless. 

Met het invullen van je bankgegevens geef je akkoord voor het incasseren van de directe kosten die wij voor deze dienst rekenen en voor de indirecte campagne kosten die we aan het platform betalen (gemiddeld tussen de €5,- en €10,- per dag, €250,- per campagne). 

Na het invullen van onderstaand betalingsformulier wordt het tweede formulier geopend. Soms duurt dit even.