Wervingscampagnes

Uitbesteden wervingscampagnes

Ideale service door creatieve vak-freaks

Onze professionals bestaan uit een team van creatieve specialisten. Wij weten precies hoe we een campagne ontwikkelen die past bij jouw organisatie, maar dan nog nét iets spannender. Wij zetten jouw campagne in op de gewenste kanalen en monitoren de ontwikkelingen voortdurend en sturen bij wanneer dat nodig is. Zo ben jij altijd verzekerd van een optimaal resultaat. 

Analyseer je doelgroep

STEL JEZELF VRAGEN

Richt je pijlen op de juiste doelgroep. Schieten met hagel, daar geloven wij niet in. Stel daarom elke keer weer opnieuw jezelf de juiste vragen: Wat is een must, wat is een pré, wat is ideaal?

Schot in de roos

De keuze voor de beste, creatieve vorm zorgt voor campagnes met impact. Wij adviseren uit succesvolle praktijkervaring. En weten ook wat niet werkt.

Voor elke organisatie denken wij mee voor een campagne die aansluit en het imago verder versterkt.

Succesvolle wervingscampagnes weten de aandacht te wekken

Creatief, anders, humoristisch, gedurfd

De meest succesvolle wervingscampagnes zijn doordacht. Doordacht in eenvoud of juist uniek in haar vorm. Wat past er bij jouw organisatie en is voor je gevoel toch out-of-the-box?

Praktijk

Een goede campagne bestaat uit een combinatie van meerdere onderdelen. Dit kan een bepaalde serie aan advertenties zijn, of een foto- of filmpromotie in allerlei creatieve vormen. We doen onderzoek naar jouw doelgroep. Zo weet je zeker dat we doelgroep bereiken en aanspreken.

Analyse

Analyse

Gedurende de campagne analyseren we de resultaten en aantallen om tussentijds bij te sturen. 

Wij willen voor onze klant: meer bekendheid voor je werkgeversmerk en meer sollicitanten!

Regie

Het team van WeYou regelt jouw alles wat met jouw campagne te maken heeft. En sollicitaties? Die ontvang jij direct in jouw mailbox. Makkelijk toch? 

 

weyou content shoot