De eerste indruk

Werken-bij Website

Zet jezelf goed op de arbeidsmarkt met hét digitale visitekaartje van jouw organisatie voor werkzoekende. Een krachtige wervingstool waar jij je toekomstige personeel laat zien wie je bent en waar je voor staat. 

Werken-bij website

Bereik de juiste kandidaten

Een werken-bij website is een krachtige wervingstool om potentiële kandidaten enthousiast te maken over jouw organisatie. Het laat de cultuur en de sfeer in jouw organisatie zien. Daarnaast is er alle ruimte voor het plaatsen van openstaande vacatures. Je eigen werken-bij website is de ideale plek om je aankomende medewerkers te verleiden om te solliciteren.

Een werken-bij website is meer dan een vacature site

Dit levert het jou op

 • personeel-6-1-e1660812152423.png
  Een eigen, online wervings platform passend bij jouw organisatie;
 • personeel-6-1-e1660812152423.png
  Zorgt voor een boost in je werkgeversimago
 • personeel-6-1-e1660812152423.png
  Geeft potentiële kandidaten dé bevestiging om contact op te nemen
 • personeel-6-1-e1660812152423.png
  Geeft een grotere kans op een duurzame match
 • personeel-6-1-e1660812152423.png
  Zorgt voor een hogere zicht- en vindbaarheid van vacatures in zoekmachines

Het begint bij het begin

Onze aanpak

Het maken van een krachtige werken-bij website draait om meer dan alleen een mooie website met een strak design. Het laat zien wie jij bent als organisatie en specifiek als werkgever. 

Om te ontdekken wie jij bent als organisatie hebben wij de WeYouScan© ontwikkeld. Deze scan is gebaseerd op de meest bekende modellen van werkgeluk. Het geeft ons de belangrijkste informatie die nodig is om jouw werken-bij website een authentieke inhoud en uitstraling te geven.

Boost je werkgeversimago

Bij jullie wil ik werken!

Jij bent een topwerkgever en dat wil je laten zien! Laat toekomstige medewerkers online de sfeer proeven in jouw organisatie. Zo kunnen zij zich met jouw identificeren en is de kans groter op een goede match. Dit geeft direct een flinke boost aan je werkgeversimago.

werkgeversimago

Eenvoudig solliciteren

De juiste plek voor je vacatures

Een werken-bij website is zo ingericht dat de bezoeker de juiste weg beloopt naar de openstaande vacatures. Door gebruik te maken van storytelling, krijgt de bezoeker de juiste beleving van de vacature. Als laatste stap, zit er een kort sollicitatieformulier vast aan de vacature.

Last but not least. Wij registreren een werken-bij website op een aparte domeinnaam. Hierdoor worden al jouw openstaande vacatures beter vindbaar in de zoekmachines en groeit indirect de naamsbekendheid van de organisatie.

“Ik wens je veel personeel toe”

Jouw vacatures zijn vindbaar

Betere vindbaarheid en naamsbekendheid

Het plaatsen van vacatures op je corporate- of bedrijfswebsite maken het vinden van deze vacatures lastiger. Door de grote hoeveelheid informatie op jouw site, springt de vacature er maar moeilijk uit. Vaak is de content van zo’n site vooral gericht op de klant en met vacatures willen we juist vindbaar zijn voor werkzoekenden. Dit is een groot voordeel van een aparte werken-bij website. Dé plek die zich volledig richt op potentiële werknemers. Je vacatures zijn goed vindbaar; ook in de gebruikelijke zoekmachines.

Doordat je beter vindbaar bent en je laat zien hoe leuk het is om bij jouw organisatie te werken, groeit je naamsbekendheid. Mensen worden enthousiast over jouw organisatie. Niet alleen om wat je verkoopt, maar ook om hoe de werksfeer is. Je staat steeds meer bekent als een leuke werkgever.

Functieprofiel

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.