wel of geen Vakantie

Wel of geen zomervakantie

Wel of geen zomervakantie?

Deze keer eens een blog over mijn eigen gevoel. En misschien ga je het herkennen. Meestal heb ik het over de beste manier om personeel te werven met alles wat daarmee te maken heeft. Nu eens een keer over hoe ik me voel. Over het algemeen ben ik daar niet zo heel goed in, deze keer toch eens kijken of het lukt. Maar wie weet inspireer ik je ermee.

Biologische klok

Ondanks dat de zomervakantie er aan komt, of zelfs al begonnen is in verschillende regio’s, voelt het vreemd. Het lijkt wel of mijn biologische klok in de war is. Aan de ene kant heb ik het idee dat ik, en mijn vrouw en kinderen, er wel aan toe zijn. Maar aan de andere kant lijkt het of het helemaal niet kan. Omdat ik het gevoel heb dat ik eerst alles nog af moet maken.

Natuurlijk heeft het met de lock-down-periode te maken. Ik werkte hoofdzakelijk vanuit huis en coachte de kinderen met het schoolwerk en mijn vrouw werkte extra in het ziekenhuis.

Business

En spijtig genoeg kreeg ook onze business een tik. Terwijl we zo ambitieus het jaar startte. De eerste maanden van het jaar liep de stijgende lijn scherp naar boven. En halverwege Maart zagen ook wij het stil worden.

Gelukkig hebben we onze tijd goed besteed. Er ontstonden nieuwe ideeën en we konden het WeYou-concept nóg verder perfectioneren en uitwerken. De bestaande klanten hielpen we extra met whats-app en zoom mogelijkheden.

De afgelopen periode zijn er al weer nieuwe klanten die enthousiast zijn geworden over de mogelijkheden van de WeYou-methode. We zijn vol energie om zoveel mogelijk organisaties te helpen. Helpen met het zetten van de stappen met de WeYou-methode om voortaan met succes nieuw personeel te vinden.

Nieuwe energie

Toch blijft het een vreemd gevoel, het idee dat ik een achterstand moet inhalen. Alleen in zo’n vreemde periode is het juist nu belangrijk om een moment rust met het gezin te hebben. Om op te laden en weer nieuwe energie te krijgen voor de tweede helft van het jaar.

Ik wens iedereen nieuwe energie, of dit nu door vakantie is of op een andere manier. Zo hoop ik op een goed, gezond en succesvolle tweede helft van het jaar voor ons allemaal.

Kijk voor meer informatie op:

www.weyou.nl

of neem contact op:

085 – 040 36 53

info@weyou.nl

Facebook
LinkedIn

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?