Waarom WeYou?

Onze visie

Het WeYou-concept creëert de omgeving waardoor je nu en in de toekomst succesvoller je vacatures weet in te vullen. 

Daarbij willen we je ontzorgen en maar beperkte tijd van je vragen. Dit doen we door de snelle en efficiënte WeYou-Scan©. 

De scan is gebaseerd op de ´s werelds bekendste modellen van werkgeluk en brengt precies in beeld waar de organisatie in uitblinkt. Het geeft de mogelijkheid om dit helder over te brengen in je presentaties als meest aantrekkelijke werkgever. Maar we gaan verder. We zorgen steeds opnieuw voor promotie met actuele content en verhalen voor extra dynamiek en creëren de beste employer branding. Sneller én beter je vacatures invullen? Doe de 5 stappen met WeYou !

Het probleem

Hoe bereik  je als werkgever de werkzoekende? De arbeidsmarkt verandert behoorlijk en enorm snel. Je moet vechten voor je ‘SolliciKlant’. Het is tegenwoordig niet meer genoeg om een advertentie te plaatsen of een aparte vacaturepagina op jouw website te hebben. De keuze voor de sollicitant is namelijk enorm. Daarom moet je opvallen en jouw bedrijf zo aantrekkelijk mogelijk presenteren. 

 

Onze oplossing

Wij zijn we ervan overtuigd dat een vernieuwde visie en strategie op personeel werven de oplossing biedt die veel bedrijven nodig hebben. Een visie en strategie die gebaseerd is op het net zo belangrijk maken van de werkzoekende in je doen en denken als dat van een potentiële klant.

Veel organisaties hebben daar niet de specifieke kennis en ervaring voor om dit in te richten. Daarnaast ontstaat er een vicieuze cirkel door tijdsgebrek en onvoldoende personeel. Ons WeYou-denken krijgt uiteindelijk vorm in een eigen wervings website. Dé huidige methodiek om jezelf te presenteren als de meest aantrekkelijke werkgever.. Geïnteresseerden kunnen direct solliciteren via eenvoudige stappen. We maken het hen zo gemakkelijk mogelijk en nemen alle denkbare drempels weg.

Overige informatie

WeYou hanteert een unieke methode om de authentieke werken-bij website te maken. Met een kernachtige en efficiënte methodiek, kost onze werkwijze relatief weinig tijd voor jou als opdrachtgever. Daarnaast wordt de werken-bij site binnen ‘no-time’ opgeleverd. Des te eerder worden je vacatures ingevuld.

De WeYou methode is gebaseerd op een combinatie van bewezen succes modellen die over werkgeluk gaan.

En ook nadat de werken-website is opgeleverd is het voor ons nog niet klaar. Zolang als dat je wenst, zullen wij helpen in tijdrovende en specialistische recruitment ondersteuning. Zo bestaat de samenwerking onder andere uit het bieden van extra ‘verhalen van….’, het herschrijven van de vacatureteksten aansluitend op de sfeer van de werken-bij website en nog veel meer.

Eén van de belangrijkste onderdelen van de werken-bij website is ‘het verhaal van….’. Een groeiend aantal verhalen vullen de nieuwe werken-bij website. De werken-bij website wordt daardoor dynamisch, levend en interessant voor (potentiële) sollicitanten om regelmatig te bezoeken.

Het unieke van de samenwerking met WeYou is dat wij die zorg helemaal uit handen nemen. Wij organiseren dat er op afgestemde momenten regelmatig nieuwe verhalen je werken-bij website aanvullen. Onze professionals filmen, fotograferen en interviewen je enthousiaste medewerker.  Deze complete presentatie vormt het succes van jouw unieke werken-bij website.

 

Natuurlijk kan een koppeling tussen je nieuwe werken-bij website en de actuele social media kanalen niet meer ontbreken. Hebben jullie nog geen social-media kanalen? Wij kunnen hierbij helpen, en laten je graag de mogelijkheden zien. Alles gebaseerd op de ‘employer-branding-visie’ die als één grote mediacampagne voor de organisatie wordt uitgerold.

WeYou is een eigen label binnen de Home4Talent-groep. Home4talent gelooft dat het vinden van personeel sterk afhankelijk is van visie en activiteiten voorafgaand aan ‘vinden’. 

De WeYou-aanpak is ook gebaseerd op deze visie.

Wij zijn! Jij ook?

Bij de 5 stappen van het WeYou-concept presenteren we je op je eigen wervingssite, de welbekende werken-bij websites. WIJ ZIJN is het verhaal van de enthousiaste mensen binnen je organisatie. Je organisatie krijgt op deze manier een beeldend gezicht als meest aantrekkelijke werkgever. Met dit verhaal wil je de geïnteresseerden verleiden om bij jou te solliciteren.

Vandaar WIJ ZIJN! JIJ OOK? 

Doe 'm nu: de WeYou wervingsucces analyse!

Kom erachter wat je goed doet en waar je kansen liggen in je huidige wervingsproces. Wij analyseren volledig vrijblijvend  je online omgeving op een aantal relevante punten die je wervingssucces sterk kunnen beïnvloeden, vervolgens ontvang je de resultaten per e-mail.

Wil je liever deze vrijblijvende analyse tijdens een persoonlijk gesprek door één van onze professionals, dan kan dit natuurlijk ook. En ook dit is zonder kosten.