Waarom WeYou?

vrouw met muts
Stempel WeYou

Onze visie

GROEIEN DOE JE MET ELKAAR

Succesvol en kostenbesparend invullen van je vacatures? Niet eenmalig, maar voor altijd. Met de WeYou methode hebben we een manier ontwikkeld die dit mogelijk maakt, zonder afhankelijk te zijn van uitzend- of detacheringsbureaus.  

Maar we gaan verder. De WeYou methode zorgt er voor dat je een nóg aantrekkelijkere werkgever wordt. Juist ook voor je huidige medewerkers. En zodoende bouw je aan een sterk team van ambassadeurs. 

Sneller én beter groeien? Doe de 5 stappen met WeYou!

Het probleem

Hoe bereik  je als werkgever de werkzoekende? De arbeidsmarkt verandert behoorlijk en enorm snel. Het is niet meer genoeg om alleen een advertentie te plaatsen of een aparte vacaturepagina op jouw website te hebben. Om de beste mensen te krijgen moet je opvallen en jouw bedrijf zo aantrekkelijk mogelijk presenteren. 

Onze oplossing

Wij zijn we ervan overtuigd dat een vernieuwde visie en strategie op personeel werven de oplossing biedt die veel bedrijven nodig hebben. 

Veel organisaties hebben daar niet de specifieke kennis, ervaring en tijd voor om dit goed in te richten. 

Met de WeYou-methode wordt je stap voor stap geholpen deze visie te ontwikkelen en uit te voeren.

Overige informatie

WeYou hanteert een unieke methode. Met een kernachtig en efficiënt stappenplan, kost deze werkwijze relatief weinig tijd voor jou als opdrachtgever. Daarnaast is het op deze manier binnen ‘no-time’ mogelijk de methode volledig uit te voeren. Des te eerder worden je vacatures ingevuld.

De WeYou methode is gebaseerd op een combinatie van bewezen succes modellen die over werkgeluk gaan.

Een groeiend aantal verhalen van je enthousiaste medewerkers en je werkomgeving bouwen aan je employer branding. Een dynamische online omgeving, levend en interessant voor (potentiële) sollicitanten om regelmatig te bezoeken.

Het unieke van de samenwerking met WeYou is dat wij die zorg helemaal uit handen nemen. Wij organiseren dat er op afgestemde momenten regelmatig nieuwe verhalen worden aangevuld. Onze professionals filmen, fotograferen en interviewen je enthousiaste medewerker.  Deze complete presentatie creëert een groeiend werkgevers-imago.

 

Als nooit eerder is ‘online’ nóg belangrijker geworden voor iedereen. Daarom is de WeYou-methode ook zo actueel. De ontwikkeling zelf is grotendeels online, maar ook het resultaat ontstaat door de juiste online koppelingen die we maken. Alles gebaseerd op de ‘employer-branding-visie’ die als één grote mediacampagne voor de organisatie wordt uitgerold.

WeYou is een eigen label binnen de Home4Talent-groep. Wanneer je als organisatie een Home4talent weet te zijn, bouw je aan een sterk merk met enthousiaste medewerkers en duurzame relaties. 

Home4talent helpt je om de meest aantrekkelijke werkgever te zijn voor de huidige medewerkers of nieuw personeel.

 De WeYou-aanpak is ook gebaseerd op deze visie.

Wij zijn jouw partner in groei

Goede marketing en reclame voor je product of dienst, is belangrijk.  Zó belangrijk is het ook om je werkgeversmerk te promoten. Een goede employer branding is één van de belangrijkste factoren om als organisatie te kunnen groeien.

Of dit nu een groei op korte termijn is of juist gefaseerd en naar de toekomst toe.

Wij zijn jouw partner in groei.

5/5

Wij zijn! Jij ook?

Bij de 5 stappen van het WeYou-concept presenteren we je online. WIJ ZIJN is het verhaal van de enthousiaste mensen binnen je organisatie. Je organisatie krijgt op deze manier een beeldend gezicht als meest aantrekkelijke werkgever. Met dit verhaal verleid je de geïnteresseerden om bij jouw organisatie te solliciteren.

Vandaar WIJ ZIJN! JIJ OOK?