Waarom WeYou?

Onze visie

WeYou creëert werken-bij websites die gemaakt worden vanuit recruitmentvisie. Met ruim twintig jaar aan ervaring in de recruitment kunnen we je op alle fronten van werving adviseren en ondersteunen. Deze ervaringen zijn samengevoegd in de snelle en efficiënte WeYou-Scan©. Deze scan brengt precies in beeld waar de organisatie in uitblinkt en geeft de mogelijkheid om dit helder over te brengen op je nieuwe werken-bij website. Na de lancering gaan we verder. We zorgen met steeds actuele content en verhalen voor extra dynamiek op de website en creëren de beste employer branding. Sneller én beter je vacatures invullen? WeYou staat voor je klaar!

Het probleem

Hoe bereik  je als werkgever de werkzoekende? De arbeidsmarkt verandert behoorlijk en enorm snel. Je moet vechten voor je ‘SolliciKlant’. Het is tegenwoordig niet meer genoeg om een advertentie te plaatsen of een aparte vacaturepagina op jouw website te hebben. De keuze voor de sollicitant is namelijk enorm. Daarom moet je opvallen en jouw bedrijf zo aantrekkelijk mogelijk presenteren. 

 

Onze oplossing

Bij WeYou zijn we ervan overtuigd dat een WeYou-werken-bij website de oplossing biedt die veel bedrijven nodig hebben. Zie een werken-bij website als het ”raam” waar de potentiële sollicitant doorheen kijkt. Achter het raam zie je alle content die wij creëren, bestaande uit video’s, foto’s en tekst over hoe leuk het bedrijf is. Geïnteresseerden kunnen direct solliciteren via simpele stappen. We maken het hen zo gemakkelijk mogelijk en nemen alle denkbare drempels weg.

Overige informatie

WeYou hanteert een unieke methode om de authentieke werken-bij website te maken. Met een kernachtige en efficiënte methodiek, kost onze werkwijze relatief weinig tijd voor jou als opdrachtgever. Daarnaast wordt de werken-bij site binnen ‘no-time’ opgeleverd. Des te eerder worden je vacatures ingevuld.

De WeYou methode is gebaseerd op een combinatie van bewezen succes modellen die over werkgeluk gaan.

En ook nadat de werken-website is opgeleverd is het voor ons nog niet klaar. Zolang als dat je wenst, zullen wij helpen in tijdrovende en specialistische recruitment ondersteuning. Zo bestaat de samenwerking onder andere uit het bieden van extra ‘verhalen van….’, het herschrijven van de vacatureteksten aansluitend op de sfeer van de werken-bij website en nog veel meer.

Eén van de belangrijkste onderdelen van de werken-bij website is ‘het verhaal van….’. Een groeiend aantal verhalen vullen de nieuwe werken-bij website. De werken-bij website wordt daardoor dynamisch, levend en interessant voor (potentiële) sollicitanten om regelmatig te bezoeken.

Het unieke van de samenwerking met WeYou is dat wij die zorg helemaal uit handen nemen. Wij organiseren dat er op afgestemde momenten regelmatig nieuwe verhalen je werken-bij website aanvullen. Onze professionals filmen, fotograferen en interviewen je enthousiaste medewerker.  Deze complete presentatie vormt het succes van jouw unieke werken-bij website.

 

Natuurlijk kan een koppeling tussen je nieuwe werken-bij website en de actuele social media kanalen niet meer ontbreken. Hebben jullie nog geen social-media kanalen? Wij kunnen hierbij helpen, en laten je graag de mogelijkheden zien. Alles gebaseerd op de ‘employer-branding-visie’ die als één grote mediacampagne voor de organisatie wordt uitgerold.

WeYou is een eigen label binnen de Home4Talent-groep. Home4talent gelooft dat het vinden van personeel sterk afhankelijk is van visie en activiteiten voorafgaand aan ‘vinden’. 

De WeYou-aanpak is ook gebaseerd op deze visie.