Opvallend uniek Virtual One Minute

Door de steeds korter wordende spanningsboog worden we steeds sneller afgeleid. In een overvolle arbeidsmarkt met grote personeelstekorten en wervingsadvertenties op iedere hoek van de straat, is een opvallende en unieke aanpak cruciaal.

Online opvallen in 1 minuut De kracht van nu

Je hebt al van alles geprobeerd om personeel te vinden, gelooft in je organisatie en wilt nu eens écht indruk maken: Jezelf knallend en opvallend onderscheiden van de rest en daadwerkelijk nieuwe medewerkers aannemen. De Virtual One Minute is er voor jouw organisatie.

Samen sterker Vacaturebeleving op hoog niveau

Een Virtual One Minute presenteert in één minuut jouw vacature(s) met snelle, flitsende en moderne beelden. Kandidaten beleven dit alsof ze er zelf onderdeel van zijn. Doordat de video op jouw werklocatie wordt opgenomen en gepresenteerd, geeft dit een eerlijk beeld van wat jullie zo leuk maakt. Zo kunnen kandidaten zichzelf identificeren en raken ze snel overtuigd.

Vol overtuiging Van start

Vanuit specialistisch oogpunt en met meer dan 25 jaar recruitment ervaring staan wij voor je klaar. We creëren samen een wervingsactie die gegarandeerd aanmeldingen oplevert.

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?