DE HOOFDPERSOON IN DIT VERHAAL IS

RVE Plantenhandel

RVE plantenhandel is een no-nonsens organisatie dat veel mensen blij weet te maken met de levering van bloemen en planten aan supermarkten in Duitsland. Een compleet concept waardoor ze de supermarkteigenaar volledig ontzorgen. Snelle leveringen maken deze succesformule van RVE plantenhandel compleet.

Maak kennis met RVE Plantenhandel

Binnen RVE plantenhandel werken mensen met plezier. Elke vrijdag lekker snacken en vaak tussendoor nog allerlei gezellige (borrel)momenten. Hier werk je gewoon voor je plezier. De sfeer is goed, veel lol met elkaar en een goede instelling om de klanten in Duitsland zo goed mogelijk te bedienen.
“Waar wij jaren mee bezig waren, hebben we nu binnen enkele maanden met de WeYou-methode gerealiseerd. Door het nieuwe personeel kunnen we nu onze wachtlijsten van nieuwe klanten wegwerken” Dennis Rooijers (Alg. Manager RVE)

Het plan in het verhaal met RVE Plantenhandel

Het personeelstekort begon toch wel steeds meer te wringen. De wachtlijst met nieuwe klanten groeide maar door, maar een echt goede oplossing was er gewoon niet. Al lange tijd werden er allerlei verschillende initiatieven ondernomen om het personeelstekort op te lossen. In deze situatie maakt RVE kennis met het WeYou-concept. Ondanks de eerste scepsis omdat ze al zoveel hadden geprobeerd werd toch de knoop gehakt om de WeYou-methode te gaan toepassen. De structuur, de rode lijn, de aanpak. Het voelde goed om deze stap te zetten.

No-nonsense

Creatief

Prettig

Een mooi verhaal

Met de 5 stappen van de WeYou methode wisten we structuur in de wervingsactiviteiten te brengen. Met de WeYou-scan brachten we in korte tijd een duidelijke analyse van de organisatie in beeld. Zo wisten we hoe we RVE Plantenhandel konden presenteren. Nadat de eigen wervingssite was opgeleverd, was het tijd voor een creatieve manier om de promotie te doen van de vacatures en de organisatie. Een aantal korte filmpjes verdeeld over een aantal weken gaven de klap op de vuurpijl. Op de social media gingen deze filmpjes binnen de kortste keren viral. Met als gevolg meer dan 100.000 views en een groot aantal sollicitanten.

Het WeYou effect bij RVE Plantenhandel

Personeelsgroei
35%
Resultaat campagnes
83%
Tevreden
100%
RVE logo

Wat kan WeYou voor jouw organisatie betekenen?

Ongeacht wat voor soort organisatie, welke grootte of wat voor branche, wij zien de mogelijkheid te helpen. Het enige wat we verwachten is een open mind voor de WeYou-visie en om kunnen gaan met kostenbesparing en sollicitanten.

Alle succesverhalen