DE HOOFDPERSOON IN DIT VERHAAL IS

HIH Engineering

HIH is een mooi en groeiend engineeringsbureau dat hoofdzakelijk in de machinebranche actief is. En dit vindt vooral plaats vanuit een werktuigbouwkundige achtergrond. Een enthousiaste club mensen zijn werkzaam vanuit één van de twee kantoren in Ridderkerk of Barneveld. Maar daarnaast zijn er ook medewerkers actief op locatie bij één van de vele klanten.

Maak kennis met HIH Engineering

HIH Engineers bestaat uit een enthousiaste groep technici. Hoofzakelijk zijn het allemaal werktuigbouwkundigen. De één is nog meer een ‘Willie Wortel’ dan de ander. Je proeft de chemie als het gaat om de vakgerichte interesses. Maar de samenwerking gaat verder en vriendschapen naast werk zijn het gevolg van een prettige cultuur binnen het bedrijf.
“Op deze manier laten zien dat we een hele interessante werkomgeving zijn geeft echt energie, dit zal ook zeker, ook op lange termijn, resulteren in meer sollicitanten”

Het plan in het verhaal met HIH Engineering

Net als veel andere bedrijven binnen de techniek is het ook voor HIH Engineering een grote uitdaging om geschikt personeel te vinden. Mooie projecten, een leuk team op twee verschillende vestigingen, mooie uitdagingen en een goede sfeer. Het blijkt niet genoeg te zijn om de groeiambities waar te maken. Met WeYou is hier naar gekeken en hebben we geconcludeerd dat de samenwerking met WeYou juist die missende linkjes zou kunnen opvullen. Nu, na een half jaar samenwerken zijn de eerste sollicitanten ondertussen aangenomen.

Mooie mensen, mooie techniek

Spreekt aan

Helemaal van deze tijd

Een mooi verhaal

WeYou is aan het bouwen aan een bekender ‘werkgevers-merk’. HIH Engineering moet niet alleen bekend zijn als een partij die de juiste technische oplossingen voor klanten weten te realiseren. HIH Engineering wordt nu ook steeds bekender als een organisatie die ontzettend interessant is om bij te werken. Om allerlei redenen. Naast de techniek is de cultuur een belangrijke reden. Dit wordt wekelijks gepromoot via de sociale media en de nieuwe werken-bij website. En we zien daardoor een flinke groei van geïnteresseerden met uitschieters van +60% groei.
Blij met nieuwe beeldschermen bij HIH

Het WeYou effect bij HIH Engineering

Groeiend aantal volgers
60%
Toename sollicitaties
40%
Nóg meer enthousiasme onder eigen medewerkers
100%

Wat kan WeYou voor jouw organisatie betekenen?

Ongeacht wat voor soort organisatie, welke grootte of wat voor branche, wij zien de mogelijkheid te helpen. Het enige wat we verwachten is een open mind voor de WeYou-visie en om kunnen gaan met kostenbesparing en sollicitanten.

Alle succesverhalen