Snel en goed

Snel en goed

Snel en goed

Niet voor iedereen is deze combinatie weggelegd. Vaak is snel en goed meer een ideaal dan dat daadwerkelijk goed samengaat. In het leveren van je product of je dienst wordt de kwaliteit meestal als het belangrijkste gedefinieerd. Maar ondanks de gedrevenheid naar kwaliteit is het ook van belang om een hoge snelheid te leveren. Voor velen is dit heel herkenbaar.

Personeel vinden

Ook als het gaat om het vinden van personeel geldt vaak een duidelijke opdracht voor HR; invullen van de vacatures, snel en goed! Hoe eerder des te beter. En logisch, er zijn genoeg redenen te verzinnen om te begrijpen waarom deze opdracht zo wordt gesteld. De druk is hoog.

Dilemma

Ook wij herkennen dit dilemma en horen dit regelmatig van onze relaties. Een dilemma bij vacatures, sollicitanten en allerlei wervingsactiviteiten. Een dilemma met uiteindelijk een averechts effect op de werkzaamheden. Het werkt beklemmend, geeft stress en ontneemt de rust die juist nodig is voor structureel wervingsresultaat.

En precies daarom is ‘snel en goed’ één van de unieke eigenschappen geworden van het WeYou-concept. Vanuit de drive om onze klanten écht te helpen, hebben we dit dilemma als uitgangspunt genomen voor de dienst van het WeYou-concept. 

Het WeYou-concept moet ‘snel en goed’ zijn voor onze relaties. 

Waarom WeYou perfect is wanneer je te druk bent

Altijd horen we hoe druk onze relaties zijn. Druk met de grote hoeveelheid opdrachten of aanvragen of te druk doordat er een structureel tekort aan personeel is ontstaan. Druk met allerlei wervingscampagnes en met het voorkomen dat er door de druk binnen de organisatie medewerkers gaan uitvallen.

Deze drukte maakt het dus extra moeilijk om de rust te vinden om een goed uitgedacht wervingsplan op te starten. En zo blijft men ad-hoc werken aan de ‘oplossing’ van het personeelstekort. Ondertussen hopen de meesten, tegen beter weten in,  op een geschenk uit de hemel in de vorm van perfect aansluitende sollicitanten.

Maar eigenlijk weten we, ad-hoc oplossingen kosten zoveel meer energie en zijn zeker op lange termijn niet rendabel.

Zo werkt ‘Snel en goed’ voor jouw organisatie

Doordat de WeYou-methode ontworpen is vanuit wervingsperspectief gebaseerd op tientallen jaren ervaring binnen de wervingsbranche, weten we exact hoe we onze relaties met dit concept kunnen ontzorgen. Om meer goede sollicitanten te ontmoeten is het noodzakelijk om te zorgen dat je de sollicitanten tijdens de oriëntatiefase weet te binden. Dat kan door een authentieke plek online, de zogenaamde eigen werken-bij website, waarin je alle ruimte hebt om de sfeer en cultuur van de organisatie te presenteren. Dit is een belangrijke stap in het verleiden van de sollicitant. Dit zal leiden tot meer sollicitanten. Wij hebben met de 5 stappen een strak gestructureerd proces ontworpen wat ook jouw organisatie kan helpen.   

Wil je hier meer over weten of onze ervaringen horen? Kijk dan op https://weyou.nl of bel ons op 085 – 040 36 53 om hierover door te praten.

info@weyou.nl

Facebook
LinkedIn

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?