Training

Samen vinden

Betrek je medewerkers bij het werven van hun toekomstige collega. Zij zijn de organisatie en weten als geen ander hoe het is om in jouw organisatie te werken! Met deze training gaan wij op een creatieve manier aan de slag om een aantal belangrijke aspecten van het samen vinden bij te brengen. Zo houdt de hele organisatie zijn ogen open voor hun toekomstige collega!

Effectief en kostenbesparend

Krachtige wervingsmethode

Je medewerkers betrekken in het wervingsproces is een bijzonder effectieve methode van werven. Het wordt ook wel via-via werving genoemd, omdat medewerkers in hun netwerk gaan kijken voor hun toekomstige collega. De kans op een snelle en goede match is groter hierdoor. Doordat je niet meteen hoeft te investeren in dure wervingsmethodes om personeel te vinden, bespaar je in kosten!

Vak apart

Basis recruitment

Personeel werven is vak apart. Recruiters verdiepen zich ook continu in technieken om de juiste kandidaten te vinden. Goed recruiten is daarom ook een specialisme. Het vinden van de juiste mensen gaat niet vanzelf! Daarom is deze training ontwikkeld. Door de basiselementen van recruitment bij te brengen bij je medewerkers, begrijpen zij op welke dingen zij moeten letten om de juiste kandidaat te vinden.

Succesvol trainen is:

Bewustwording

Praktische tips

Samen werken

Samen vinden

Inleven & Inspireren

Visie delen

Aan de slag!

Maximaal resultaat

De training omvat verschillende vraagstukken die behandeld worden voor maximaal resultaat. Deze vraagstukken lijden tot een mooie ontwikkeling in de organisatie. Hieronder vind je een aantal vragen waarmee wij aan de slag gaan: 

  • Waar moet je op letten om de juiste kandidaten te herkennen?
  • Hoe kan je social media inzetten bij je zoektocht naar personeel? 
  • In welke rol ben ik persoonlijk inzetbaar bij het werven van personeel?

'Samen werken = Samen vinden'

Samen staan we sterk!

Vergeet niet de kracht van je medewerkers. Ze zijn er niet alleen om omzet te realiseren. Zij zijn het bestaansrecht van je bedrijf! Zorg dat zij positief over je organisatie zijn en praten. Als je personeel positief is over de organisatie, kunnen zij ook toekomstig personeel enthousiast maken. Ga daarom samen het personeelstekort aan!

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?