routekaart recruitmentproces

Routekaart Recruitmentproces

Routekaart voor je recruitmentproces

We leven nu ruim een jaar met corona. De ene periode heftiger dan de andere. Waar we eerder met elkaar de schouders eronder zette en het zo snel mogelijk wilde laten verdwijnen zijn we inmiddels in een andere fase belandt. We zijn coronamoe. We snakken naar het einde.

Stip op de horizon

Ook economisch verlangen we naar een doorbraak en een stip op de horizon. De steunpakketten houden ons als organisaties misschien op de been, de schulden stapelen zich op. De retail kampt met ernstige beperkingen, de horeca is al bijna een half jaar dicht, en de evenementensector? Die ligt al ruim een jaar aan de beademing. En nu de huidige lockdown opnieuw is verlengd vragen we ons af hoe we er straks voorstaan als we weer op moeten starten?
Er komt een moment dat ons land weer open kan. Nog een periode van testen, vaccineren en afstand houden. Maar hoe dan ook: Nederland gaat weer open! Hoe zorg je dat je er klaar voor bent en dat je je personeel gevonden hebt? 

Routekaart

De overheid maakt na iedere persconferentie een routekaart met daarop de mogelijkheden die bij die situatie passen. Ook diverse sectoren als de evenementenbranche, horeca en kerken maakte dezen. Hoe zit dat met je recruitmentproces? Als je nu je personeel hebt moeten ontslaan om te overleven? Hoe ga je je presenteren, waar en hoe? Geen dank! Je vind ‘m hier:
In de WeYou-methode gebruiken wij 5 Stappen. Nu is het niet de bedoeling dat je nu direct alles doet. Maar je kan wel beginnen met de voorbereidingen, of in horecatermen: de mise-en-place. Zo kan je live op het moment dat je als organisatie weet wanneer je weer open mag en direct kan werven.

De 5 stappen

1. DE ONDERZOEKSFASE: WIE ZIJN WIJ
2. DE ONTWIKKELINGSFASE: DIT ZIJN WIJ
3. DE PRESENTATIEFASE: ZO ZIJN WIJ
4. DE CONTACTFASE: WIJ EN JIJ
5. DE PROMOTIEFASE: WIJ SAMEN

Met deze route van WeYou ben je klaar voor de (her)start! Steuntje in rug of heb je vragen of wil je het samen met ons aanpakken? Neem contact op. We staan voor je klaar! Deze route is ook te vinden in de Whitepaper 5-stappen van WeYou. 

Wil je hier meer over weten? Kijk dan op https://weyou.nl

085 – 040 36 53

info@weyou.nl

Facebook
LinkedIn

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?