Pakketten

Voor elke organisatie

AFHANKELIJK VAN BEHOEFTE EN MOGELIJKHEID EEN AANSLUITEND PAKKET

Kijk hoe concreet we je kunnen helpen bij de ontwikkeling en het vervolg van je vernieuwde wervingsvisie.  De keuze  van 3 pakketten maakt het voor nagenoeg elke organisatie mogelijk om succesvoller te gaan werven. Bekijk ze hieronder en informeer naar de prijzen.

WeYou Start

WeYou Start is het basispakket. Je krijgt een werken-bij website die past bij jou als werkgever, zo kan je vacatures vindbaar maken en op korte termijn vacatures invullen. Je zorgt zelf voor de content.

0 %
kiest WeYou Start

Wat houdt
WeYou Start in?

WeYou Complete

Weinig tijd steken in je vacatures? Wanneer je WeYou Complete kiest krijgt je een complete werken-bij website met veel extra’s. Wij schrijven je vacatures, maken de content en zorgen dat de website up-to-date blijft.

0 %
kiest WeYou Complete

Wat houdt
WeYou Complete in?

WeYou Business

Wilt je een inhaalslag maken met het werven van personeel? Kies dan voor Business. Wij verzorgen nagenoeg je complete wervings-campagne. Dit bestaat uit veel activiteiten voor de employer branding van je organisatie.

0 %
kiest WeYou Business

Wat houdt
WeYou Business in?

Enthousiast over de mogelijkheden? En benieuwd naar de investering? Vraag dan via onderstaande knop welk aanbod we je kunnen doen.