Een kostenbesparende methode

Onze aanpak

Wij willen werkgevers een podium geven om zichzelf zichtbaar te maken voor hun toekomstig personeel! Het kost tijd en energie om een podiumplek te krijgen. Daarom hebben wij de 5-stappen van WeYou ontwikkeld. Je bouwt aan een fundament om jouw wervingsstrategie stap voor stap een boost te geven en toekomstbestendig te maken. Scroll naar beneden en ontdek meer!

De vraag

Personeel vinden?

Het vinden van personeel is tegenwoordig een vak apart geworden. Het tekort aan personeel is te voelen in het bedrijf. Daarnaast is het vinden van personeel een dure bezigheid.

Daarom vroegen wij ons af: Hoe kunnen wij organisaties helpen zelf personeel te vinden voor nu, maar ook voor de toekomst? Het antwoord vind je hier!

Het antwoord

WeYou Methode

Wij bouwen samen met jou aan een sterk fundament om zelf personeel te vinden via onze kostenbesparende methode! Samen zorgen wij dat er weer beweging komt in het wervingsproces door online job marketing te gebruiken.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de recruitment-wereld, weten wij de sollicitant ‘online’ te bereiken. Door de kracht van jouw organisatie te combineren met onze methode, komen de juiste sollicitanten op je pad!

Waarom werkgeluk niet alleen van de werkgever afhangt

Onderzoeksfase

Ontwikkelingsfase

Presentatiefase

Contactfase

Promotiefase

In deze fase gaan wij op zoek naar wie jij bent als organisatie. Met de unieke WeYouScan© wordt deze stap glashelder en gaan wij bouwen aan het fundament van je wervingsproces. 

Als er duidelijk is wie jij bent als organisatie, gaan we dat in beeld brengen. Elke organisatie is uniek. Daarom wordt er content gemaakt die past bij de identiteit van de organisatie om te laten zien hoe leuk het is om bij jullie te werken!

Laat jezelf zien aan werkzoekende. Je hebt een prachtig bedrijf, dus die moet zichtbaar zijn! Door gebruik te maken van een Werken-bij website en Social Media kan een werkzoekende zich identificeren met jou organisatie.

Daarna zorgen we dat potentiële werknemers makkelijk en snel kunnen reageren op vacatures en dat het contact snel en soepel verloopt. Hoe sneller en makkelijker het contact, hoe groter de kans is dat ze voor jouw organisatie kiezen!

In de laatste fase gaan wij meer potentiële sollicitanten bereiken door gebruik te maken van online adverteren. Via social media kan je een gigantisch grote doelgroep bereiken en dit geeft een extra boost aan je wervingscampagne. 

Resultaat?

Wervingsstrategie met effect

Door de aanpak van de WeYou Methode bouw je aan een wervingsstrategie die zorgt voor groei in je organisatie. Je zorgt voor een goede basis om zelf personeel te vinden. Daarnaast bouw je ook meteen aan een goed werkgeversmerk, omdat jij online vindbaar wordt. Iedereen kan zien hoe leuk het is om bij jou te werken. Dit zien jouw klanten ook! Ben jij klaar om aan de slag te gaan?

Koekje erbij?

Wil je aan de slag met de WeYou methode of wil je met ons sparren wat de beste oplossing is voor je organisatie? De koffie staat klaar! Maar bellen of mailen mag natuurlijk ook. 

We komen graag met je in contact!

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?