Ons verhaal

nico

Historie

HOE KAN IK MEER TOEGEVOEGDE WAARDE BIEDEN?

Jaren werkzaam binnen de uitzend-, detachering- en werving & selectie wereld, gaf me steeds meer het beeld dat de werkgever anders en beter geholpen kon worden. De toegevoegde waarde moest meer zijn dan een al dan niet geschikte sollicitant leveren. Het vinden van nieuwe mensen zou wat mij betreft geen doel op zich meer zijn, maar een gevolg van.

Dat bracht mij bij het ontwikkelen van de WeYou-visie. Een visie die tot in de kleinste details de organisatie een spiegel voorhoudt met de vraag; is jouw organisatie eigenlijk wel leuk genoeg om bij te werken? Zijn jullie het meest aantrekkelijk voor de werkzoekers? Ben jij trots op de organisatie en je mensen? Hoe krijg je fans die vroeg of laat bewust bij jouw organisatie willen solliciteren?

Al deze vragen en de daaropvolgende antwoorden zijn de basis om je organisatie op zo’n manier te promoten dat werkzoekenden niet meer om je organisatie heen kunnen. Dat er voor steeds meer mensen een ultieme wens ontstaat om bij jouw organisatie te mogen werken. 

Dat is toch een heel ander beeld, dan het met veel moeite en frustratie invullen van vacatures. Een situatie waar organisaties zich in zullen herkennen. 

Nico, oprichter WeYou

Relevantie

De waarde die door de WeYou-methode wordt gecreëerd blijft binnen de organisatie. Dat is een relevant aspect van de methode. De ontwikkeling kan volledig zelfstandig worden uitgevoerd en zal al snel resultaat opleveren.

Maar daarnaast bracht deze waarde ook duurzamere relaties tot stand. En dat bracht ook weer allerlei voordelen met zich mee. 

Het nieuwe normaal

Bij het nieuwe normaal denkt men aan de 1,5 meter afstand en alle regels die nodig zijn om gezond te blijven. 

Wij zien het nieuwe normaal in de manier waarop organisaties personeelsgroei weten te realiseren. Niet meer op de conservatie manier, met veel inefficiëntie, maar juist vernieuwend, out of the box.

weyou content shoot

Onze overtuiging

Wij geloven dat de groei van een organisatie niet alleen ontstaat door het werven van personeel. Ook van binnen uit kan groei ontstaan door een steeds sterker wordend team. De grondslag ligt bij aantrekkelijk werkgeverschap. Het promoten van dit unieke imago is de successleutel van de WeYou-methode. 

Informeer naar onze analysemogelijkheden om dit voor jouw organisatie in beeld te brengen.