Ons verhaal

Historie

HOE KAN IK MEER TOEGEVOEGDE WAARDE BIEDEN?

Meer dan 15 jaar werkzaam binnen de uitzend-, detachering- en werving & selectie wereld, gaf mij steeds meer het beeld dat werkgevers anders en beter geholpen konden worden. Het vinden van nieuwe mensen zou wat mij betreft geen doel op zich meer zijn, maar een gevolg van. 

Dit bracht mij tot het ontwikkelen van de WeYou-visie.  Is jouw organisatie eigenlijk wel leuk genoeg om bij te werken? Zijn jullie het meest aantrekkelijk voor de werkzoekers? Ben jij trots op de organisatie en je mensen?

Enkele van het aantal belangrijke vragen die de basis zijn geworden voor de WeYou-visie. 

Welkom op onze website, ik hoop dat jullie deze visie zullen herkennen of dit je nieuwsgierig maakt en wens je deze toegevoegde waarde van harte toe.

Onze klanten vinden weer zelf personeel en wij werken hier vol passie op de achtergrond aan mee.

 

,oprichter WeYou

Nico

Meerwaarde

Relevantie

De waarde die door de WeYou-methode wordt gecreëerd blijft binnen de organisatie. Dat is een relevant aspect van de methode. De ontwikkeling kan volledig zelfstandig worden uitgevoerd en zal al snel resultaat opleveren.

Daarnaast brengt deze waarde ook duurzamere relaties tot stand. Dat brengt ook weer allerlei voordelen met zich mee. 

Het nieuwe normaal

Bij het nieuwe normaal denkt men aan de 1,5 meter afstand en alle regels die nodig zijn om gezond te blijven. 

Wij zien het nieuwe normaal in de manier waarop organisaties personeelsgroei weten te realiseren. Niet meer op de conservatie manier, met veel inefficiëntie, maar juist vernieuwend, out of the box.

het nieuwe normaal
Aantrekkelijke werkgever

Onze overtuiging

Wij geloven dat de groei van een organisatie niet alleen ontstaat door het werven van personeel. Ook van binnen uit kan groei ontstaan door een steeds sterker wordend team. De grondslag ligt bij aantrekkelijk werkgeverschap. Het promoten van dit unieke imago is de successleutel van de WeYou-methode. 

Onze passie is om zo veel mogelijk organisaties met deze overtuiging te besmetten.