Laagste kosten per sollicitant

Online adverteren

Het vinden van personeel is een dure bezigheid. De kosten kunnen hoog oplopen door het gebruik van dure wervingsbureaus. Je bent op zoek naar een goedkoper alternatief! Online adverteren is de juiste manier om te besparen in kosten en meteen een grote doelgroep te bereiken. Door het gebruik van deze methode werk je efficiënter, doelgericht en vind je jouw personeel zelf.

Online Adverteren

De kracht van nu

Elke dag zijn miljoenen Nederlanders online te vinden. Waarom zou je hier dan geen gebruik van maken? Het aantal mensen wat je online kan bereiken is gigantisch groot. Daarnaast is online adverteren ook een stuk goedkoper en doeltreffender dan andere wervingsmethoden. Het is tegenwoordig één van de krachtigste manieren om te werven!

Effectief online werven

Social Job Advertising

Een succesvolle tool in online adverteren is social job advertising. Om topkandidaten jouw organisatie binnen te halen, gebruiken wij creatieve online wervingcampagnes. De campagne wordt zo ontwikkelt dat de drempel tot solliciteren wordt verlaagd.  Doordat wij ons continu ontwikkelen en verdiepen in dit onderwerp, halen wij het maximale uit elke campagne. 

Analyseren en verbeteren

Groei Rapportage

Elke campagne die wij uitvoeren wordt grondig onderzocht en geanalyseerd voor het beste resultaat. Dit zorgt ervoor dat lopende advertenties zich steeds beter ontwikkelen en meer succes gaan opleveren. 

Bouw vertrouwen op

Landingspagina

Zonder een landingspagina verliest een social job advertentie zijn kracht. Een losse advertentie brengt iemand vaak niet tot actie. 

Bekrachtig je boodschap door een geïnteresseerde te verwijzen naar een landingspagina of werken-bij website. Dit brengt bezoekers in beweging en is de stap tot solliciteren dichterbij.

Kracht van herhaling

Retargeting

Is de bezoeker na het kijken op de landingspage nog niet overtuigd om te solliciteren? Dan bereiken wij deze bezoeker opnieuw met retargeting!

Door op een later moment weer contact te maken met de bezoeker, worden zij opnieuw aangesproken door een andere advertentie. Hiermee kan je de potentiële kandidaat verleiden en aanzetten tot solliciteren.

Aan de slag!

Wervingscampagnes

Klaar om personeel te vinden? Wij zitten klaar om jou te helpen! Om de wervingscampagne optimaal te laten presteren, adviseren wij altijd een landingspage. Heb je die nog niet? Dan ontwikkelen wij deze graag voor jou!

Zodra jij een landingspage hebt, gaan wij voor jou aan de slag met het ontwerpen van een creatieve en originele wervingscampagne. Wil je meteen goed aan de slag met meerdere wervingscampagnes of een langdurige campagnestrategie? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?