WeYou On Demand

Arbeidsmarktcommunicatie en online campagnes

WIJ STAAN KLAAR VOOR JOU

Je kent het wel. Je bent erg druk. De vacatureteksten blijven daardoor liggen. De wervingscampagne krijgt te weinig aandacht. De website en social media zouden up-to-date gehouden moeten worden worden. En het plaatsen van de online vacatures op social-media of andere jobboards stagneert.

Veel zaken die belangrijk zijn om de geschikte kandidaten te bereiken. En eigenlijk heb je ook niemand die deze klussen goed kan oppakken. Dan ben jij geholpen met WeYou On Demand. Flexibel en snel. Zo is het uit jouw hoofd en wordt toch gedaan wat anders had blijven liggen.

DE VOORDELEN

Knowhow

Expertise en specialisme direct beschikbaar.

Actie

Korte lijnen, snelle communicatie, binnen 48 uur gestart.

Rendement

Onze ervaring in combinatie met nieuwe innovatieve methoden voor de beste resultaten.

Een vast bedrag per maand

Zekerheid en geen onverwachte verrassingen.

Flexibel

Meer of minder werk beschikbaar? Wij bewegen direct mee.

Geen vaktermen, gewoon praktisch

WEYOU ON DEMAND ONLINE

Arbeidsmarkt communicatie, employer branding, jobmarketing en social recruitement zijn enkele vaktermen uit onze branche. Wij maken het vak met WeYou On Demand heel praktisch voor jou. 

Wij schrijven aansprekende en wervende vacatureteksten. Ook verzorgen wij de online promotie van deze vacatures op facebook, Instagram of LinkedIn. En ook de structurele promotie van je werkgevers-imago geven wij vorm. Via allerlei creatieve online berichten op facebook, Instagram of LinkedIn laten wij de wereld zien wat voor aantrekkelijke werkgever jullie zijn

Jouw ideale oplossing

EXPERTISE WANNEER HET UITKOMT

Zo eenvoudig kan het zijn. Wanneer jij er niet aan toe komt of realiseert dat dit echt werk voor een specialist is, schakel je heel flexibel WeYou On Demand in. Met één druk op de knop zet jij jouw WeYou specialisten aan het werk. Eénmalig of regelmatig, het is allemaal mogelijk. Binnen 48 uur na je opdracht gaan we voor je aan de slag. 

Druk op start
geen wervingsbureaus of dure recruiters

Adverteren via social media

GOEDKOPER KAN HAAST NIET

Het adverteren van je vacature via facebook of linkedIn is een mogelijkheid waar nog weinig organisaties echt gebruik van maken. Af een toe een bericht op de tijdlijn, maar de mogelijkheid van een echte effectieve advertentiecampagne wordt nog weinig toegepast. Dat is super jammer, want het resultaat aan reacties is vaak verrassend positief. Eén eigenlijk heel logisch, er is veel mogelijk waaronder het selectief targetten van je doelgroep. 

Flexibel en Eenvoudig

Het On Demand principe is de basis die jou het beste helpt. Eenvoudig, online en direct. Daarom rekenen we per maand een vast bedrag tot het werk gedaan is. Vergelijk het met een strippenkaart. We houden onze uren en activiteiten voor je bij en sturen bij wanneer deze uren uit de pas lopen. Bij 20% meer of minder uren, laten we dit weten en adviseren we het maandbedrag aan te passen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

flexibel eenvoudig
extra hulp

Extra Hulp

VOORKOM STAGNATIE MET WEYOU ON DEMAND

Binnen het HR-vak vallen veel disciplines. Komen die activiteiten in het gedrang door drukte, onverwachtse uitval van collega’s of andere situaties, schakel dan de experts in van WeYou. Van heel praktisch tot sterk strategisch, alle ondersteuning die op dat moment nodig is, bieden wij aan. Hulp bij sollicitatiegesprekken, het houden van assessments, de ontwikkeling van een onboardingsprogramma of  het opstarten van een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Noem het maar, wij helpen je vanuit onze disciplines zo flexibel als dat jij het wenst.

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.