Nieuws: Mooi Rijnsburgs bedrijf ‘live’!

Grimbergen Installaties kiest voor WeYou.

Grimbergen Installaties ervaart het, net als heel veel andere organisaties, als een behoorlijke uitdaging om de juiste mensen te werven. Vakspecialisten die ook nog eens de juiste mentaliteit en gedrevenheid hebben en passen bij het bestaande team. Dat valt niet mee.

Kennismaking WeYou-concept.

Niet heel lang geleden maakte Grimbergen Installaties kennis met WeYou. Begin augustus was de eerste presentatie van dit unieke concept aan de directie van Grimbergen Installaties. De directie besloot snel om de samenwerking aan te gaan. Per slot van rekening is er geen tijd te verliezen in het werven van extra collega’s.

Samenwerking.

Nu, enkele weken later, is de basis gelegd en is de eigen nieuwe werkenbij-website ‘live’ gegaan. Maar de samenwerking houdt hier niet op. Eigenlijk begint het nu pas echt. De komende tijd zal de website verder uitgroeien tot een mooie omgeving waar de mensen van Grimbergen Installaties laten zien, waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Aanvullende verhalen, foto’s en filmpjes zullen de site actueel houden. En uiteraard vind je hier ten alle tijden de meest actuele vacatures.

De werkenbijgrimbergeninstallaties-website is een perfecte omgeving om de oriënterende werkzoekende bewust te laten kiezen voor een bedrijf met een mooi cultuur.

www.werkenbijgrimbergeninstallaties.nl Hier kunnen we trots op te zijn.

Facebook
LinkedIn

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?