NIEUW! Hét platform voor installateurs

Werk in de installatietechniek

Het is bijna zover! Het platform werk in de installatietechniek gaat (met enige vertraging) binnenkort live. De laatste hand wordt gelegd aan dit mooie platform.

Op Werkindeinstallatietechniek.nl zie je de trotsheid van de installateurs voor hun vak én de mooiste actuele installatie-vacatures! Met elkaar geven we de installatietechniek een gezicht en creëren we het podium voor de mooiste installatiebedrijven van Nederland.

Waarom is Werkindeinstallatietechniek.nl zo interessant? En kan het van waarde zijn voor jou? Klik HIER voor de actuele status en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. Wanneer je als organisatie wilt deelnemen aan het platform, kun je nu tijdig gebruik maken van de Early Adopter Actie. Laat hiervoor je gegevens op werkindeinstallatietechniek.nl.

Dit platform vormt het fundament van de installatietechniek branche en biedt een podium voor de mooiste installatie bedrijven van Nederland

WeYou is trotse initiatief nemer in de ontwikkeling van werkindeinstallatietechniek.nl. Na jarenlange ervaring in de technische branches, zagen wij de behoefte en noodzaak om samen met deze branche op zoek te gaan naar een passende oplossing. De mooiste en leukste technische organisaties op één platform, geeft uiteenlopende mogelijkheden om krachten te bundelen. Dát is de kracht van samen! 

Op de hoogte blijven van actueel nieuws en de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook & Instagram

Facebook
LinkedIn

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?