Najaarsactie

Najaarsactie

Onweerstaanbaar aanbod

START DIRECT, BETAAL PAS BIJ RESULTAAT

Voortaan zelf zonder veel kosten succesvol nieuw personeel vinden? De WeYou-methode geeft deze meerwaarde voor jou en je organisatie. Daarom deze onweerstaanbare en unieke actie. Wij zijn overtuigt, jij binnenkort ook?!

Kies één van de WeYou pakketten en je betaal abonnement start niet eerder dan wanneer je op deze manier een nieuwe medewerker hebt gevonden.  

Dus zolang je geen nieuwe medewerkers via de WeYou-methode vindt, gelden er geen abonnementskosten. 

€ 1.000,- online campagne budget

TWEE VOOR DE PRIJS VAN ÉÉN

Naast de no cure – no pay aanbieding voor je abonnement bevat deze actie ook twee online campagnes. Gelijk met de opstart van de WeYou activiteiten binnen het gekozen pakket starten we de eerste online campagne. Dit is extra, maar dus nu als onderdeel van deze najaarsactie. En binnen het jaar bieden we de mogelijkheid om nóg een keer een online campagne te lanceren. Zo maken we het heel concreet en laten we zien dat het ons serieus is. Ons doel is meer bekendheid en meer sollicitanten, wat uiteindelijk resulteert in ingevulde vacatures. 

Voor deze twee online campagnes rekenen we éénmalig € 1.000,- (excl. BTW). Dit bedrag incasseren we bij aanvang om zo snel mogelijk te kunnen starten met de werving van je nieuwe medewerkers. 

wervingscampagne
Voordeel voor jou

De voordelen voor jou

NO CURE, NO PAY

Nog eens op een rijtje wat de belangrijkste voordelen van deze actie voor je zijn. 

´NU HEB IK HELEMAAL GEEN TWIJFEL MEER, DIT HEBBEN WE NODIG, HIER ZIJN WE GEWOON AAN TOE ....'

Veelgestelde vragen

Dat klopt, het betaalde abonnement gaat pas in wanneer er met een nieuwe medewerker, die met de WeYou-methode is binnen gekomen, een akkoord wordt bereikt. Je betaalt alleen éénmalig € 1.000,- voor de online campagnes.

De tweede online campagne kan in overleg worden ingepland maar zal binnen het eerste jaarabonnement moeten plaatsvinden. Daarna vervalt deze specifieke aanbieding.

Standaard en als onderdeel van deze actie zorgen wij voor de online wervingscampagnes maar voer je zelf de selectie uit. Wens je dit ook uit te besteden, kan dat. Neem hierover contact met ons op. 

Ja zeker, dat is ook de bedoeling. We gaan met elkaar de samenwerking aan zoals bij elke nieuwe klant. Alleen wanneer je van deze actie gebruik maakt krijg je geen abonnementskosten totdat je een succesvolle werving kunt melden. Je maakt hierdoor de eerste periode kosteloos gebruik van het WeYou-concept. 

Deze actie geldt zolang ‘de voorraad strekt’ of tot het einde van het jaar. Maar op=op, dus wacht niet te lang.

Dat kan heel goed. Maar het kost je niets extra’s dan alleen het jaar abonnement dat al loopt vanaf je eerste wervingssucces. Dus deze kosten zou je op je eerste nieuwe medewerker kunnen afschrijven. Dan zijn alle extra kandidaten daardoor kosteloos. Eventuele kosten voor nóg meer wervingscampagnes zijn hier niet bij inbegrepen.

Nee, deze actie is niet te combineren met een andere actie of het partnerprogramma. Wanneer je door je enthousiasme over WeYou gelijk wilt deelnemen aan het partnerprogramma is het mogelijk om de gratis maanden op te sparen. Deze kunnen dan bij het eerst navolgende jaarabonnement ingezet worden.

De samenwerking is op basis van vertrouwen. Wanneer de kandidaat via het sollicitatieformulier van de werkenbij website reageert is het duidelijk. Wanneer de kandidaat rechtstreeks contact opneemt, is dit een vraag die aan de kandidaat gesteld moet worden. Wij vertrouwen erop dat de waarde van WeYou voor je organisatie snel wordt herkent.

Heb je nog andere vragen, neem gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen