LIVE! Hét platform voor installateurs

Werk in de installatietechniek

Eindelijk kunnen we het met een súper trots en voldaan gevoel zeggen: 𝗪𝗘 𝗭𝗜𝗝𝗡 𝗢𝗙𝗙𝗜𝗖𝗜𝗘𝗘𝗟 𝗟𝗜𝗩𝗘! 

Werkindeinstallatietechniek.nl is hét platform voor en door trotse installateurs! Het vergroot de zichtbaarheid, vindbaarheid en toegankelijkheid van zowel de branche, werkzoekenden en toekomstige installateurs in Nederland. Naast de wervingsvoordelen biedt het platform een volledig collectief van nieuws, blogs, inspiratie, werkgevers, werknemers en iedereen met een passie voor techniek!

Wat is het mooi om de trotsheid van de installateurs voor hun vak te combineren met de mooiste actuele installatie-vacatures! Met elkaar geven we de installatietechniek een gezicht en creëren we het podium voor de mooiste installatiebedrijven van Nederland.

Waar het platform werkindeinstallatietechniek.nl zich in onderscheid, is dat bedrijven een eigen pagina krijgen. Hierin is het mogelijk om de unieke kracht en identiteit van het bedrijf te benadrukken. Dit helpt mee in een eigentijdse aanpak van personeelswerving. Met als gevolg een aantrekkelijke, toekomstbestendige branche met een stabiel personeelsbezetting en natuurlijk mooie samenwerkingen.

Waarom is Werkindeinstallatietechniek.nl zo interessant? En kan het van waarde zijn voor jouw bedrijf? Klik hier om het platform te ontdekken. Wil je nu al deel worden? Kijk dan direct naar de deelname mogelijkheden en maak meteen gebruik van de Early Adopter Actie. 

Wil je op de hoogte blijven van de branche en de ontwikkelingen van het platform? Het platform Werkindeinstallatietechniek.nl is te volgen op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Dit platform vormt het fundament van de installatietechniek branche en biedt een podium voor de mooiste installatie bedrijven van Nederland

WeYou is trotse initiatiefnemer in de ontwikkeling van werkindeinstallatietechniek.nl. Na jarenlange ervaring in deze branches, zagen wij de behoefte en noodzaak om samen met deze branche op zoek te gaan naar een passende oplossing. De mooiste en leukste technische organisaties op één platform, geeft uiteenlopende mogelijkheden om krachten te bundelen. Dát is de kracht van samen! 

Op de hoogte blijven van actueel nieuws en de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook & Instagram

Facebook
LinkedIn

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?