LIVE! De werken bij website van WeYou zelf!

Werken bij WeYou!

We hebben nu zelf ook een werken-bij website! 👇🏻 En wat we aanvankelijk zagen als een kleine, eigen werken-bij website tussen alle andere projecten door, bleek toch verrassend leuk in de uitvoering! Met uitspraken als ”nou, hier zou ik ook wel willen werken” 😁 Het liet ons stil staan bij het team, de leuke momenten die we hebben en de groei en ontwikkeling die we samen doormaken. Iets waar we super blij mee zijn én trots op zijn. Want ook bij WeYou begint groei bij ons eigen team. En een eigen werken-bij website voelt hierin als een belangrijke stap. Zie hier het resultaat!

”WeYou: Wij en jij vormen samen de kracht! We zijn een recruitment marketing bureau dat tientallen jaren ervaring weet te combineren met een jonge, frisse en ambitieuze bedrijfsvoering; hoe gaaf is dat? Wij geloven dat organisaties personeel kunnen vinden door hun unieke werkgeverschap te benadrukken. Zo ondersteunen we de leukste werkgevers van Nederland met een compleet dienstenpakket vol aandacht, ervaring en creativiteit. We zien elke dag als een kans om onze toekomst te vormen. Een toekomst, waarin jij mee kunt groeien!”

De werken-bij website biedt, zoals we altijd adviseren, een uniek kijkje achter de schermen van onze organisatie. 

  1. Wie zijn wij eigenlijk? 
  2. Wat maakt werken bij ons zo leuk? 
  3. En wat hebben we te bieden? 

 

Op deze website brengen we dit alles naar voren door krachtige combinaties van tekst, foto’s en video’s, ondersteund door onze kernwaarden: Samenwerking, Deskundigheid en Aandacht. Zo presenteren wij onze identiteit: Want door te laten zien wie je bent, vind je personeel dat bij je past!

Klik hier voor de werken-bij website van WeYou!

Door te laten zien wie je bent, vind je personeel dat bij je past!

Heeft jouw organisatie al een “Werken bij” website? 

Denk je erover na, twijfel je over de waarde, of heb je vragen zoals: “Is mijn corporate website met vacatures niet voldoende?” Laten we kort enkele voordelen benadrukken die waardevol voor je kunnen zijn:

  • In tegenstelling tot een corporate website is een “Werken bij” website volledig gericht op potentiële werknemers. Een aanzienlijk verschil!
  • In een krappe arbeidsmarkt met een steeds kortere spanningsboog, laat je potentiële nieuwe werknemers op een prettige, overzichtelijke en laagdrempelige manier kennis maken met jouw organisatie.
  • Wanneer een werken-bij website een goed, leuk en eerlijk beeld geeft van je organisatie, zul je sneller personeel vinden dat écht bij je past: Zij kunnen met een gerust hart solliciteren en weten wat ze kunnen verwachten.
  • Een werken-bij website dient als fundament van je wervingsactiviteiten. Het is een investering die je altijd zal helpen om personeel te vinden. Het is niet meer weg te denken in de hedendaagse arbeidsmarkt en essentieel om te kunnen groeien.
  • Een werken-bij website is gericht op potentiële nieuwe medewerkers. De site geeft je inzicht in websiteverkeer, wat van waarde kan zijn in je strategie bepaling of bijvoorbeeld advertentie campagnes. 

 

Nieuwsgierig? Eerder maakten wij onderstaande werken-bij websites voor onze klanten: 

 

Op de hoogte blijven van actueel nieuws en de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook & Instagram

Facebook
LinkedIn

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?