LIVE! De werken bij website van Juffermans Machinebouw

''Ontdek het verhaal van Juffermans''

Zo klinkt de uitnodigende zin die schittert in de online promoties van het werkgeversmerk van Juffermans. Een verhaal dat zich nu ontvouwt op de werken-bij website van Juffermans Machinebouw, een bedrijf dat charme, eigenheid, gezelligheid en ambitie verenigt in de regio Utrecht. “Hoe bijzonder wil je het hebben?”

Bijzonder is hier het sleutelwoord. Zet een voet binnen bij dit prachtige bedrijf en voel direct de warme, gezellige sfeer. Het toont hoe essentieel de omgang met elkaar is, maar ook het gedeelde verlangen om samen te groeien en ambities waar te maken.

“Scroll je mee?” Op werkenbijjuffermansmachinebouw.nl wacht een avontuur. Voorheen terughoudend in personeelswerving, zwaait Juffermans nu vol vertrouwen met de vlag van hun werkgeversmerk, navigerend door de hedendaagse uitdagingen van werving. Levendige foto’s en verhelderende teksten schetsen een levendig beeld van wat deze jonge werkgever te bieden heeft – en dat is veel!

De website biedt iedereen een oprechte kijk in de organisatie. WeYou’s initiële ‘WeYouScan’ onthulde wat het bedrijf volgens eigen medewerkers leuk, eigen en aantrekkelijk maakt. Hierdoor schijnt de identiteit zich uit in de teksten en beelden op de website; geen mooie praatjes, maar een eerlijk verhaal van wat deze werkgever te bieden heeft. 

Hier draait het niet om het solliciteren op zich, maar om persoonlijk kennismaken, geldend voor zowel kantoorbanen als functies in de werkplaats en buitendienst. Elk domein heeft zijn eigen pagina, naast de ‘over ons’-pagina die de gezamenlijke hobby’s, de uitstekende werksfeer en de ambitie belicht.

Juffermans staat onwrikbaar in hun schoenen. “Wij moeten door,” stelde Jeroen vast. De ambitie is tastbaar, en de manier waarop collega’s deze delen en erin meegaan is bewonderenswaardig. Ze hebben een organisatie om trots op te zijn – en dat zijn ze ook.

De ambitie is tastbaar, en de manier waarop collega’s deze delen en erin meegaan is bewonderenswaardig.

Hoe bouwen we een toekomst binnen onze relatie en samenwerking?

Alles wat we doen, steunt op onze gedeelde visie voor succes op de korte, middellange en lange termijn. De werkenbij site van Juffermans staat als een rots voor de toekomst, een fundament waarop we voortbouwen.

Maar we zitten niet stil. Op de korte termijn hebben onze advertentiecampagnes al veelbelovende resultaten opgeleverd. En we zijn pas net begonnen. Met meer social media activiteiten in het verschiet, blijven we de lat hoger leggen.

Dus, terwijl de werkenbij site een langetermijnthuis bouwt voor toekomstig talent, zijn het de acties van vandaag – de advertenties, de berichten, de directe interacties – die de weg effenen. Samen met Juffermans zetten we koers naar een toekomst vol mogelijkheden. Zo kan Juffermans weer dromen en doen waaar zij goed in zijn, zonder beperkingen op en door het gebied van werven.

Op de hoogte blijven van actueel nieuws en de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook & Instagram

Facebook
LinkedIn

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?