Kosten besparen op het invullen van je vacatures

Kosten besparen? Zelf doen!

Niemand wilt afhankelijk zijn van externen om openstaande vacatures (tijdelijk) in te vullen. Zelfstandig personeel werven is daarom de manier om kosten te besparen op het invullen van vacatures. Is jouw vacature-zichtbaarheid al op orde? Stel je duidelijke eisen aan een sollicitant? Is de verhouding tussen product- en vacature- gerelateerde informatie op orde?

uitzendbureau's, uitzendkrachten, kosten, kwaliteit

Solliciklant

Behandel de sollicitant als een aankomende klant

Laat de tijd dat de werkgever zich verhief boven de werknemer achter je liggen. Respect en waardering is van levensbelang voor het succes van je organisatie.

win-win

Een win-win situatie

Zelfstandig personeel vinden biedt meerdere voordelen. Zo zal je een aanzienlijke kostenbesparing op het invullen van je vacatures merken. Ook ligt het niveau van een zelf gevonden werknemer standaard hoger. Iemand die zelf solliciteert heeft (aannemelijk) een betere motivatie dan iemand die vanuit een externe partij bij je komt werken. Uitzendkrachten missen ook vaak de scholing om direct van waarde te zijn in je organisatie. Je moet ze inwerken en ze kunnen snel weer weg zijn. Alle kennis die je aan hen hebt doorgegeven gaat dan zo goed als verloren.

Wat kan WeYou voor jouw organisatie betekenen?

Ongeacht wat voor soort organisatie, welke grootte of wat voor branche, wij zien de mogelijkheid te helpen. Het enige wat we verwachten is een open mind voor de WeYou-visie en het om kunnen gaan met kostenbesparing en sollicitanten.

Hoe kosten besparen op het invullen van je vacatures werkt

Kwalitatief goed personeel vinden, en tegelijkertijd kosten besparen op het invullen van je vacatures. Het klinkt onmogelijk, dat is het niet! Veel bedrijven gaan de fout in bij het geven van beperkte informatie bij een vacature. Voorzie je vacature van wat leuke media, lachende werknemers, actuele informatie, en een overzicht van de werkzaamheden. Kortom, wat vacatures betreft, stop ze niet weg in een hoekje!

lachende medewerkers

Herken je in ons verhaal

Werkgeluk

Fluitend naar het werk en zingend weer naar huis. Wie wilt dat nou niet?

Werkgeluk is één van de belangrijkste factoren voor succes op de werkvloer

Werkgeluk brengt medewerkers in een maximale vorm van ontwikkeling.

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?