Veel vakmensen

Ik wens je veel personeel toe

Ik wens je veel personeel toe.

Deze oorspronkelijke uitspraak komt uit de Joodse en Arabische samenleving. Iemand veel personeel wensen zou zoiets betekenen als ze veel zorgen en veel ellende toewensen.

Maar vandaag de dag zou deze uitspraak voor veel werkgevers juist een uitkomst zijn. Het zou het complete tegenovergestelde zijn als wat deze uitspraak van oorsprong betekende. Hoeveel werkgevers staan nog steeds te springen om goede mensen?

En dat is nu precies wat ik je voor het nieuwe jaar toe wens.

Om dat te bereiken, kan je niet stil blijven zitten of blijven doen en denken zoals je altijd deed.

Het jaar 2022 kan het jaar worden waarin je bewuste keuze wordt om de knop om te zetten. Investeren in nieuwe ideeën, visie en energie om de vacatures sneller en beter dan ooit ingevuld te krijgen.

Het kan het jaar worden waar je een dynamisch groei van je organisatie gaat zien. Groei in enthousiasme en vernieuwing. Het jaar dat de organisatie geïnspireerd wordt door nieuwe mensen met nieuwe, verfrissende inzichten. Het jaar waarin je de beste mensen hebt weten te verleiden om bij je organisatie te komen werken.

Laat 2022 het jaar worden waarbij je aan het einde van het jaar voldaan en trots kunt terugkijken op je team en de groei die jullie hebben meegemaakt.

Dus nogmaals:

Ik wens je veel personeel toe. De beste wens ik je toe voor 2022.

En zou je hierbij geholpen willen worden op een manier die bij je past, waar je blij van wordt en dat wordt gedaan door een team van vakidioten die super enthousiast zijn over het effect van de WeYou-methode?

Kijk dan voor meer informatie op:

www.weyou.nl

of neem contact op:

085 – 040 36 53 of via

info@weyou.nl

Facebook
LinkedIn