Horeca

Van niets naar alles

Horeca heeft groot tekort aan personeel

Na een aantal heftige jaren als gevolg van het corona-virus, is de horeca gelukkig weer actief.  Het had enorme gevolgen die de branche volledig heeft opgeschud. Veel bedrijven moesten contracten van medewerkers noodgedwongen beëindigen. Het waren ingrijpende gebeurtenissen.

Zelf succesvol personeel werven

Wij kijken weer vooruit. Maar hoe vinden we het personeel? Want daar is de afgelopen jaren afscheid van genomen. 

Dus wordt het zaak om snel tot actie over te gaan. Hoe zorg je in zo’n kort mogelijke termijn voor de meest goedkope en succesvolle werving? Hoe presenteer je jezelf als de meest aantrekkelijke werkgever? 

De professionals van WeYou helpen je met het leggen van de beste basis special voor de Horeca. En zo werf je zelf succesvoller nieuw personeel.

personeelstekort

Onbetaalbare kennis en ervaring

Wij kennen de geheimen van het vinden van personeel. Vanuit een duidelijke strategie en bewezen succesvol plan delen we graag deze geheimen met je. 

Het 5-stappenmodel van WeYou is de basis voor een succesvol wervingsproces. 

Het is van groot belang om jouw organisatie te presenteren als aantrekkelijke en interessante werkgever. Zo val je niet alleen op tussen al die andere vacatures maar groeit ook je bekendheid als leukste werkgever.

Uniek aanbod

Met het speciale horeca aanbod helpen wij graag mee om de Horeca weer op gang te krijgen. Het pakket zorgt er voor dat je effectiever en succesvoller personeel weet te vinden. Begin nu met een duidelijke wervingsstrategie en zorg zo dat je niet afhankelijk wordt van dure wervingsbureaus of recruiters.

leuke foto´s

Gratis tot je eerste Gasten

Wij helpen graag om de Horeca weer op gang te krijgen.  Het WeYou Horecapakket is zonder kosten tot dat je weer mag ondernemen. Pas na je maand opstart, gaat het betaal abonnement in. En omdat we geloven in het concept kan je stoppen, pauzeren of herstarten per maand. 

Dus, morgen starten? Geen probleem! 

zelf je vacatures invullen

Verleiden zonder weerstand

Het is bekend dat mensen meerdere signalen nodig hebben om een aankoop te doen. Deze signalen zijn vergelijkbaar met het oriënteren van een sollicitant.

Door binnen deze oriëntatiemomenten de geïnteresseerde te verleiden groeit de kans dat er gesolliciteerd gaat worden. Uit onderzoek blijkt deze kans zelfs 50-70% hoger te liggen bij het bewust toepassen van deze strategie. Met het WeYou-concept zorg wij voor de stappen zodat solliciteren zonder weerstand kan plaatsvinden.

Verleiden werkt echt!

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.