HOE IS HET MET: Werkindemachinebouw.nl

Hét platform binnen de machinebouw

Eind 2022 werd het platform voor machinebouwers gelanceerd! In de afgelopen maanden heeft het zich ontwikkeld tot een bekend platform binnen de Nederlandse maakindustrie. Hieronder volgen enkele statistieken om een beeld te geven van dit waardevol gebleken initiatief. Iets waar wij trots op zijn! 

📌 15+ Partner bedrijven

✨ 45+ Vacatures

📈  1450+ LinkedIn volgers

🔩 54.000+ LinkedIn weergaven

Passie voor techniek

“Werk in de machinebouw” is het platform waar mensen met passie voor techniek elkaar vinden!
Op deze website maak je kennis met de mooiste machinebouwers van Nederland. Wat maken ze, welke vacatures hebben ze en wat zijn de ontwikkelingen. Ook vind je hier informatie over opleidingen, is er een event kalender en delen we nieuws vanuit de branche.

Een duidelijk en overzichtelijk platform

Het platform is vooral bedoeld voor het delen van de vacatures en informatie over het bedrijf. Je vindt de machinebouwer bij jou in de buurt gemakkelijk en snel via het het overzicht op de kaart. Heb je een mooi bedrijf of vacature gevonden dan klik je zo door naar de vacaturepagina van het bedrijf. Zo simpel kan zijn!

Met dit platform willen we de machinebouw meer gezicht geven, wij geloven in samenwerken en gaan graag voor alle machinebouwers in Nederland aan de slag!

Plannen voor het platform

Het Platform “Werk in de machinebouw” is een initiatief van Marinus Offermans (corporate recruiter) en Nico Houwaard (arbeidsmarktcommunicatie @WeYou). Allebei veel ervaring in het begeleiden van technisch personeel en zoekend naar een efficiënte manier om bedrijven te helpen met hun personeelsvraagstuk. 

Op de hoogte blijven van actueel nieuws en de laatste ontwikkelingen? Volg werkindemachinebouw.nl op LinkedIn, Facebook & Instagram

Facebook
LinkedIn

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?