Het coronavaccin: de leukste werkgevers vooraan

Het coronavaccin: de leukste werkgevers vooraan

Dagelijks is er nieuws over de plannen rondom het vaccin. Zoals het er nu uitziet wordt er begin van het nieuwe jaar gestart met de eerste vaccinatieronde. De planning wordt gemaakt. De specifieke volgorde van verschillende doelgroepen klinkt al in de wandelgangen. De leukste werkgevers vooraan?

Hoe de eerste maanden van het nieuwe jaar precies gaan lopen, weet niemand. Volgens de wens als vader van de gedachten zal er snel een omslag door de vaccinatie komen. Het aantal gevaccineerden zal ik korte tijd snel toenemen. In combinatie met het aankomende voorjaar zullen snel allerlei beperkingen worden verminderd. Het virus krijgt steeds minder grip op de samenleving. En wanneer het nagenoeg is uitgedoofd draait ook BV Nederland weer op volle toeren.

En het vervolg?

Een maandje korter of langer, maar heel veel anders zal het toch niet lopen? De bedrijvigheid zal explosief groeien, de omzet gaat pieken en het aantal vacatures breekt snel alle records. Kosten voor inhuur van personeel stijgt, recruiters en wervingsbureau rekenen de hoofdprijs.
Iedereen wil tegelijk groeien, maar dat kan natuurlijk niet. Gelijk na deze ontwikkeling ontstaat er stagnatie voor een aantal partijen. Meerdere organisaties gaan het alsnog moeilijk krijgen. 

Er is geen groeikapitaal meer. Door de coronacrisis zijn organisaties financieel tot op het bot gekrompen. Het personeelsbestand is flink gekrompen.  Zoveel mogelijk opdrachten aannemen is dus niet mogelijk. 

Het is zaak om nu al in actie te komen (als dat nog niet is gebeurd). Zorg dat je nu je zaken voor elkaar hebt voordat je te laat bent. De leukste werkgevers staan vooraan.

De leukste werkgever staat vooraan

Wanneer jij bij werkzoekenden als leukste werkgever wordt gezien, lukt het je sneller en beter en tegen beperkte kosten nieuwe mensen aan te nemen.
Gebruik de 5 stappen van de WeYou-methode om dit effectief te realiseren.

1. DE ONDERZOEKSFASE: WIE ZIJN WIJ
2. DE ONTWIKKELINGSFASE: DIT ZIJN WIJ
3. DE PRESENTATIEFASE: ZO ZIJN WIJ
4. DE CONTACTFASE: WIJ EN JIJ
5. DE PROMOTIEFASE: WIJ SAMEN

Wanneer iedereen tegelijk wil groeien zullen de leukste werkgevers een sterk voordeel hebben bij het vinden van nieuw personeel. De leukste werkgevers staan vooraan voor de werkzoekenden.
Wil je meer weten over deze methode, download dan het whitepaper waarbij dit uitgebreid wordt beschreven. 

Wil je hier meer over onze visie weten? Kijk dan op https://weyou.nl

085 – 040 36 53

info@weyou.nl

Facebook
LinkedIn

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?