Effectieve wervingsmethode

Welke strategie past het beste bij jouw organisatie?

Een effectieve wervingsmethode is van groot belang bij het zelfstandig vinden van nieuw personeel. De zichtbaarheid van je vacatures bepaalt hoe vaak je vacature bekeken wordt. Plaats de vacature ook op meerdere kanalen dan alleen je eigen website. Zo bereik je meer mensen, en dus meer potentiële sollicitanten.

zelf vacatures invullen

Solliciklant

Behandel de sollicitant als een aankomende klant

Laat de tijd dat de werkgever zich verhief boven de werknemer achter je liggen. Respect en waardering is van levensbelang voor het succes van je organisatie.

verandering

Ga (niet) door met wat (niet) werkt

Zorg dat je niet blijft hangen in oude patronen die niet werken. Een effectieve wervingsmethode werkt alleen als je bereid bent het anders aan te pakken. Het is belangrijk om vernieuwend te blijven en om je uitstraling te perfectioneren. Je wilt een goed beeld afgeven aan de sollicitant, geen verouderd beeld.

Wat kan WeYou voor jouw organisatie betekenen?

Ongeacht wat voor soort organisatie, welke grootte of wat voor branche, wij zien de mogelijkheid te helpen. Het enige wat we verwachten is een open mind voor de WeYou-visie en het om kunnen gaan met kostenbesparing en sollicitanten.

Wees van belang

Bij het toepassen van een effectieve wervingsmethode is het belangrijk dat de sollicitant de ‘waarde’ van je organisatie te zien krijgt. Lachende werknemers, klanten en positieve energie is een goede manier om je vacaturepagina als het ware op te fleuren. Aanvullende informatie, zoals hoe een werkdag eruit ziet, maar ook welke kennis er nodig is om te functioneren binnen het bedrijf is ook van belang. De sollicitant kan zo namelijk een goed beeld vormen van wat er van hem verwacht wordt.

Meerwaarde

Herken je in ons verhaal

Werkgeluk

Fluitend naar het werk en zingend weer naar huis. Wie wilt dat nou niet?

Werkgeluk is één van de belangrijkste factoren voor succes op de werkvloer

Werkgeluk brengt medewerkers in een maximale vorm van ontwikkeling.

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.