Analyse

Onderzoek & analyse

Een helikopterview biedt kansen

Zet jij de juiste stappen in de groeiontwikkeling van je organisatie? Laat ons dit voor je onderzoeken.
Wij hebben een aantal onderzoeksmogelijkheden ontwikkeld, die heel praktisch ingezet kunnen worden. Naast de bestaande onderzoekmogelijkheden, kunnen we ook klantspecifieke onderzoeken verrichten. Neem hiervoor contact met ons op.

Wervingssucces analyse

Ben je wel eens echt in de huid van een werkzoekende gestapt? 

Wanneer je dit doet en kijkt naar je eigen wervingscampagne, kom je er snel achter wat goed gaat en waar verbeteringen mogelijk zijn.

In de wervingssucces analyse kijken we online naar 8 thema’s waarbij een gewogen resultaat de uiteindelijke score bepaald.

Het advies dat ontstaat uit deze analyse maakt de scan compleet. Heb je interesse in deze scan? Wij voeren hem met plezier voor je uit.

Informeer naar de mogelijkheden.

Medewerkers tevredenheid

Medewerkers die van harte je ambassadeur willen zijn en als het ware ‘trots’ zijn om bij jouw organisatie te werken, zijn van grote waarde om te kunnen groeien. Deze medewerkers kunnen een sleutelrol spelen binnen de organisatie én bij de werving van nieuw personeel.

Wij bieden de unieke mogelijkheid om een klantspecifiek medewerkerstevredenheids- onderzoek uit te voeren. Verschillende hoofdthema’s kunnen we hierbij als uitgangspunt nemen. Een eigen, veilige survey-omgeving maakt het mogelijk om (anoniem) van je eigen medewerkers te horen hoe tevreden ze eigenlijk zijn.  

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Leukste werkgever in beeld-scan

Hoe goed is het om eens concreet op papier te hebben wat je misschien al dacht, of waar je juist weinig over nadenkt als werkgever zijnde?

Als eindverantwoordelijke binnen de organisatie geef je eerlijk antwoord op een aantal vragen. Binnen een uur weet je direct hoe het er voor staat binnen je organisatie. Meestal bevestigt het, wat je eigenlijk al weet of om je heen hoort.

Compleet met een kort advies, kun je stappen zetten en waar nodig verbeteringen doorvoeren. Zo leren we van elkaar en blijven we actief ontwikkelen. Ook als werkgevers!

Informeer naar de mogelijkheden.