Analyse

De beste spiegel

ONDERZOEK EN ANALYSEER

Zet jij de juiste stappen in de groeiontwikkeling van je organisatie?
Laat ons dit voor je onderzoeken.
Wij hebben een aantal onderzoeksmogelijkheden ontwikkeld, die heel praktisch ingezet kunnen worden. Naast de bestaande onderzoekmogelijkheden, kunnen we ook klantspecifieke onderzoeken verrichten. Neem hiervoor contact met ons op.
Wervingsucces analyse pagina

Wervingssucces analyse

Ben je wel eens echt in de huid van een werkzoekende gestapt? 

Wanneer je dit doet en op deze manier kijkt naar je eigen wervingscampagne, kom je er snel achter wat goed gaat en wat te verbeteren valt.

In de wervingssucces analyse kijken we online naar 8 thema’s waarbij een gewogen resultaat de uiteindelijke score bepaald.

Het advies van uit deze analyse maakt de scan compleet. Heb je interesse in deze scan, dan voeren wij dit met plezier voor je uit.

Informeer naar de mogelijkheden.

Medewerkerstevredenheid

Medewerkers die van harte je ambassadeur willen zijn, als het ware ‘trots’ om bij jouw organisatie te mogen werken, is van grote waarde om als organisatie te kunnen groeien. Deze medewerkers kunnen een sleutelrol spelen binnen de organisatie en bij de werving van nieuw personeel.

Wij bieden de unieke mogelijkheid om een klantspecifiek medewerkerstevredenheids- onderzoek uit te voeren. Verschillende hoofdthema’s kunnen we hierbij als uitgangspunt nemen. Een eigen, veilige survey-omgeving maakt het mogelijk om (anoniem) van je eigen medewerkers te horen hoe tevreden ze eigenlijk zijn.  

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

tevreden medewerker
leukste werkgever in beeld

Leukste werkgever in beeld-scan

Hoe goed is het om eens concreet op papier te hebben wat je misschien al denkt of waar je eigenlijk nog weinig over nadenkt. 

Als eindverantwoordelijke binnen de organisatie geef je eerlijke antwoorden op een aantal vragen. Binnen een uur weet je direct hoe het er voor staat binnen je organisatie. Meestal bevestigt het, wat je eigenlijk al weet of om je heen hoort.

Compleet met een kort advies, kan je stappen zetten. 

Informeer naar de mogelijkheden.