Een helikopterview biedt kansen

Analyse & Onderzoek

Zet jij de juiste stappen in de groeiontwikkeling van je organisatie? Dit onderzoeken wij graag voor jou! Wij hebben een aantal onderzoeksmogelijkheden ontwikkelt die heel praktisch ingezet kunnen worden. Naast onze bestaande onderzoeks- mogelijkheden ontwikkelen wij ook klant specifieke onderzoeken. 

Wervingssucces analyse

Ben je wel eens in de huid van een werkzoekende gestapt? 

Met de wervingssucces analyse onderzoeken wij of je online wervingsstrategie goed is ingericht voor werkzoekenden. Er worden 8 belangrijke thema’s onderzocht die de score van het onderzoek bepalen. Het advies dat ontstaat uit deze analyse maakt de scan compleet.

Wil jij weten hoe jij ervoor staat op gebied van werven? Laat ons het voor je onderzoeken! 

Medewerkers tevredenheids onderzoek

Hoe kijken jouw medewerkers naar je organisatie? Waar zijn ze enthousiast over en waar lopen zij tegenaan tijdens hun werk?

Je medewerkers zijn belangrijk voor jou en daarom wil je ze een fijne werkomgeving geven. Als je werknemers tevreden zijn kunnen zij een belangrijke rol spelen bij het werven van nieuw personeel en dus ook de groei van je organisatie. 

Wij bieden de unieke mogelijkheid om een klant specifiek medewerkerstevredenheid onderzoek uit te voeren. Hierbij is het mogelijk om verschillende thema’s te onderzoeken. In een veilige survey-omgeving kunnen je eigen medewerkers anoniem laten weten hoe tevreden zij zijn.  

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Leukste werkgever in beeld-scan

Wil je dieper ingaan of gaan nadenken waarom jij zo’n leuke werkgever bent? Daarvoor hebben wij de ‘Leukste werkgever in beeld-scan’ voor ontwikkeld. 

Als eindverantwoordelijke binnen je organisatie geef je eerlijk antwoord op een aantal vragen. Binnen een uur weet je direct hoe het er voor staat binnen je organisatie. Compleet met een kort advies kun je stappen zetten en waar nodig de verbeteringen doorvoeren. Zo leren we van elkaar en blijven we actief ontwikkelen. Ook als werkgevers!

Informeer naar de mogelijkheden.

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?