Actiemaand

Bij deelname aan het WeYou-concept wel 15% korting op de basiskosten van de werkenbij-website!

Wat houdt de actiemaand in?

De maand augustus is uitgeroepen tot een nieuwe actiemaand.

Veel organisaties maken gebruik van de vakantietijd om juist in deze periode het onderhoud te laten plaatsvinden. Met als doel om weer helemaal klaar te zijn voor de ‘tweede helft’. 

En om na deze vakantietijd ook succesvoller personeel te werven, springen wij met WeYou daar graag op in. Wanneer je binnen deze maand de samenwerking met WeYou aangaat, zal dat je extra voordeel opleveren. Voor welke samenwerkingsoptie je ook kiest, je krijgt 15% korting op de basiskosten van de werkenbij-website! 

Het invullen van vacatures neemt al vaak meer tijd in dan je lief is. Stel daarom niet uit om te zorgen dat je zo snel mogelijk een goede basis hebt met je eigen werken-bij website. De basis voor al je wervingsactiviteiten voor nu en in de toekomst.

Met dit aanbod stimuleren we je graag om snel tot actie over te gaan.

Gratis wervings-succes-analyse

Kom erachter wat je goed doet, en waar je kansen liggen in je wervingsproces. Wij analyseren gratis en volledig vrijblijvend  je online omgeving op een aantal relevante punten die het wervingssucces sterk kunnen beïnvloeden, vervolgens ontvangt je de resultaten per e-mail.

Wil je liever deze vrijblijvende analyse tijdens een persoonlijk gesprek door één van onze professionals, dan kan dit natuurlijk ook. En ook dit is zonder kosten.

Lees verder over WeYou

Wat is content?

Fotograaf WeYou schiet content

Leuke foto's

Op de foto’s worden je medewerkers zo leuk mogelijk gepresenteerd. Lachende gezichten, plezier, bevlogenheid en werklust staan centraal bij je medewerkers. Je bent niet voor niets een aantrekkelijke werkgever. 

Cameraman filmt organisatie

Aansprekende videos

Wij gebruiken ook video om het bedrijf zo aantrekkelijk mogelijk neer te zetten. Video geeft nóg meer bereik dan foto’s en tekst. De medewerkers, het bedrijf zelf en leuke momenten worden gefilmd.

Pakkende teksten

Een goede en pakkende tekst schrijven is een vak apart. Door onze jarenlange ervaring in de recruitment-branche weten wij story-telling goed in te zetten. Zoals bij een goed boek, word je ook hier meegenomen in het verhaal. 

Contactgegevens

WeYou

Burgemeester Koomansplein 1
2231 DA  Rijnsburg

WeYou is onderdeel van de Home4talent-groep

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.