Wij doen meer!

Aanvullende diensten

Naast onze online werving diensten doen wij nog meer om jouw organisatie te ondersteunen op het gebied van werven. Maar ook activiteiten die buiten werven vallen. 

Training

Samen vinden

Je eigen medewerkers betrekken bij het werven van hun toekomstige collega? Goed idee! Dit wordt ook wel ‘referral recruitment’ genoemd. Het is een effectieve en goedkope wervingsmethode voor je organisatie. Alleen is de uitvoering vaak lastig. Succesvol recruiten is namelijk een vak apart. Hoe kan je organisatie dit goed aanpakken?

Met deze interactieve training brengen wij je organisatie een aantal belangrijke aspecten van recruitment bij. Hiermee kunnen zij aan de slag gaan om binnen hun eigen netwerk te kijken voor hun toekomstige collega. Meer informatie vind je onder de knop!

Maak het actueel

Offline adverteren

Offline adverteren is nog altijd effectief, maar moet goed en creatief worden aangepakt om actueel te blijven! Offline adverteren kan op verschillende manieren zoals: advertenties in de krant, flyers, brochures, posters of billboards langs de weg. In combinatie met een online werving platform, kan dit een ideale combinatie worden. Een groot billboard langs de weg valt namelijk goed op! 

Zo zijn er veel opties op het gebied van offline adverteren. De vraag is op welke plek we jouw doelgroep zo goed mogelijk kunnen aanspreken. Even sparren over wat het beste past voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bereik je klanten

Marketing services

Door onze ervaring in online adverteren voor het werven van personeel, kunnen wij deze kennis ook toepassen om jouw producten of diensten online te promoten. Wij gebruiken hetzelfde principe, maar met een andere aanpak. Door het plaatsen van deze advertenties bereik je een grote doelgroep en groeit je klantenbestand!

Nieuws

Vinden van een match

Recruitment services

Heb jij weinig tijd om contact op te nemen met de mensen die hebben gereageerd op een online vacature advertentie? Of wil je een wervingsspecialist laten zoeken naar jouw toekomstig personeel? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dat je in contact komt met een specialist die deze taak van jou overneemt.

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

Creatieve advertentie campagnes zijn (met verrassende aantallen sollicitanten) voor onze klanten succesvol gebleken. 

Download de GRATIS brochure en ontdek onze kracht & wat dit voor jouw organisatie kan opleveren

ELKE MAAND INSPIRATIE

GEWOON SNEL PERSONEEL VINDEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?